2777
2789
عنوان

ساسیج دوست دارین🥰

215 بازدید | 14 پست

وای خداااااااااا خیلی ببخشیدددددد

چصصصص مثقال سوسیس تخم مرغ درست کرده 

فقط چون بهش میگه ساسیج اگ داره ۴۰۰ تومن میده🥸

اخهههه ساسیج🤡🤡🤡🤡🤡

ساااااااا سییییج؟؟؟🥲😂😂😂😂😂😂😂😂😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

بالا و پایینه سوسیه:/

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالا و پایینه سوسیه:/

وای باورم نمیشه برا اینا پول میدن

باشه پول دارید ولی خب عقلم دارید که

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

چه افاده ها😂😂

😂😂😂😭

😂😂😂😂😂

سلام عزیزم فرستادم صلوات ایشالا همتون هر جا هستین سالم و سلامت باشین🫂💖💖💖

اسنپ شیرینی خواستم سفارش بدم، نوشته بود شیرینی ونیزین نوتلا، با عکس کیک مخملی کاکائویی، روش پودر قند اصلا خیلی قشنگ. اورد دیدم همون شیرینی بهشتی کاکائونیه😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

هن

دتز ساسیج هانی دنت یو نو😂😂😂😂

وی ار سو های کلس

اسنپ شیرینی خواستم سفارش بدم، نوشته بود شیرینی ونیزین نوتلا، با عکس کیک مخملی کاکائویی، روش پودر قند ...

😂😂😂😭😂

باید یه دیکشنری برای کافی شاپ ها ابداع کنن

سلام عزیزم فرستادم صلوات ایشالا همتون هر جا هستین سالم و سلامت باشین🫂💖💖💖

سلام عزیزم مرسیییی گلی خیلی لطف کردی امیدوارم خدا برات بهترین هارو کنار کسی که عاشقشی رقم بزنه ❤️❤️❤️🌸

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

سلام عزیزم مرسیییی گلی خیلی لطف کردی امیدوارم خدا برات بهترین هارو کنار کسی که عاشقشی رقم بزنه ❤️❤️❤ ...

💕💕💖🥲

😂😂😂😭😂باید یه دیکشنری برای کافی شاپ ها ابداع کنن

رفتیم کافه، توی منو نوشته بود استراوبری گلاسه. آقاهه اومد سفارش بگیره، دوستم گفت یه گلاسه توت فرنگی. ۳۰ ثانیه همینجوری مات و متحیر نگاه می‌کرد، واقعا هنگ کرده بود طفلی🤣🤣 خلاصه آخر دوستم گفت منظورم استراوبری گلاسه‌ست، یهو گفت آهااااااااا🤣🤣 در این حد خارجین این کافی شاپا! فارسی نات کیلی کوب😁🤣

برای حسرت یه زندگی معمولی...
رفتیم کافه، توی منو نوشته بود استراوبری گلاسه. آقاهه اومد سفارش بگیره، دوستم گفت یه گلاسه توت فرنگی. ...

وااااااااااای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂