2777
2789

لطفا بخونید

من مامان و بابامو خیلی دوست دارم ولی چون بچه وسطم اصلا بهم اهمیت نمیدن،الان خیلی وقته که به مامانم گفتم لباس زیر ندارم اما رفته برای خواهر بزرگترم پالتو خریده،حتی پالتو هم ندارم،علتشم فقط اینه که تو میمونی خونه کجا میری،چون کنکوریم این حرفو بهم میزنن،تازه هر وقت مهمونی خانوادگی چیزی میشه برای خواهر کوچیکمم لباس میگرفتن اما نمیدونم چرا واسه من اینکارو نمیکنن،من واقعا نمیدونم علتش چیه...تورو خدا بگین چیکار کنم...خواهر کوچیکم حتی حرفای بدی هم به مادرم میزنه،هر وقتم از ناراحتیم گفتم که چرا برابر رفتار نمیکنید مامانم میزنه تو سرش که اره میام خواهراتو جلوت میکشم راحت شی...اخه انصافه منو سر یه سری چیزا تنبیه کردن ولی اون دوتای دیگه رو نه؟ واقعا دلخورم،شما چون سنتون از من بالاتره و ارتباط بیشتری داشتید فک کردم شاید شما بتونید راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چرا؟؟چون ت اون مظلومه ای ک صدات در نمی یاد.هرکاری میخان باهات میکنن ت نگاه میکنی و جواب نمیدی که نکنه ناراحت بشن.ولی اون ۲ تای دگ سلیطه ان.

منم بچه وسطم همینجوری ام.

سعی کن همه چیزو بگیری در حد توانشون وگرنه ت زندگی مشترکم ب مشکل میخوری

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی چرا؟؟چون ت اون مظلومه ای ک صدات در نمی یاد.هرکاری میخان باهات میکنن ت نگاه میکنی و جواب نمیدی ...

والا یه موقعی جواب میدادم مامانم میگفت خیلی زبون درازی میدم بابات تنبیه کنه بعدش ولی الان خواهرم اونقدر بی تربیته که نگو ولی به اون هیچی نمیگن تاپیکای قبلیمم از این موضوع شکایت کردم

من بچه وسطم.تک دختر. هبچوخ هیچی نخاستم.حتی دوستام میگفتن چرا واس داداشت فلان چیزو خریدن تو نمیخای؟ میگفتن اگ ما بودیم غوغا ب پا میکردیم.شاید براابن بود ک اون پسربود و من دختر.

کار والد شما اشتباست

اما بعضی بچها مخصوصا آخریا چنان بیشتر  خرج میکنن  نسبت به بقیه  انگار بقیه خواهر برادرش نیستن و یه غریبه ان هرچی بیشتر از پدرمادر بگیرن برنده هستنا یجورایی حرص زده رفتار میکنن 

اینجور افراد همیشه دنبال پول و مال هستن 

والا یه موقعی جواب میدادم مامانم میگفت خیلی زبون درازی میدم بابات تنبیه کنه بعدش ولی الان خواهرم اون ...

از من میشنوی کوتاه نیا..بذار بابات مثلا تنبیهت کنه هیچی نمیشه الکی نترس.بخدا منم همینجوری بودم.هنوزم هستم عادت کردن دیگه.ت نذار عادت بشه براشون..

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از من میشنوی کوتاه نیا..بذار بابات مثلا تنبیهت کنه هیچی نمیشه الکی نترس.بخدا منم همینجوری بودم.هنوزم ...

میترسم ،تروما داشتم،چون بابام یک بار خیلی وقت پیش وقت هفت هشت سالم بود منو تو جمع زد ،الان غلبه کردم یه ذره ،هر وقت به مامانم میگم یادم نمیره بابا چیکارم کرد به خاطر ابجی کوچیک منو زد بخوامم نمیتونم ببخشمش

میترسم ،تروما داشتم،چون بابام یک بار خیلی وقت پیش وقت هفت هشت سالم بود منو تو جمع زد ،الان غلبه کردم ...

میفهمم چی میگی...ولی اینو یادت باشه هیچ وقت از حق خودت نگذر.توام حق داری مث خاهرت باشی..

1
5
10
15
20
25
30
35
40