2777
2789

خانوما برای بعد انتقال جنین آمپول آنوکساپارین دور شکم استفاده کردم به مدت ۶ روز یک روز در میون پشت هم در یک محل همش تزریق میکردم بعد متوجه شدم روی کبودی نباید تزریق کرد با فاصله از محل تزریق قبلی هم میشه زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه چیزی نیست میتونی روی ران و بازوتم بزنی. هوای امپولم باید تزریق کنی و اینکه هرررچی ارومتر خالی کنی امپولو درد و کبودیش کمتره بعد تزریقم جاشو فشار ندی

خدایا معجزتو سالم بغلم برسون. اللهم صل علی محمد و ال محمد
من یه بار سمت راست ناف نیزدم یه بار چپ اشکالی نداره خوب میشخ نگران نباش

منم تا ۶ روز اول چپ و راست میزدم کاملا کبود شده بود تا اینکه تماس گرفتم مرکز رویان گفتن دور ناف دایره وار با فاصله چهار انگشت هرجا میتونم بزنم روی کبودی نزن 

الان کبودی کم شده ولی زیر پوستم گلوله است 

خوب میشه چیزی نیست میتونی روی ران و بازوتم بزنی. هوای امپولم باید تزریق کنی و اینکه هرررچی ارومتر خا ...

مرسی عزیزم دیگه تزریق ندارم دیروز آزمایش دادم متاسفانه منفی شد 

مرسی عزیزم دیگه تزریق ندارم دیروز آزمایش دادم متاسفانه منفی شد

توکل به خدا عزیزم منم انتقال منفی داشتم سه ماه بعدش طبیعی باردار شدم

توکل به خدا عزیزم منم انتقال منفی داشتم سه ماه بعدش طبیعی باردار شدم

خداروشکر عزیزم ان شالله که زیر سایه پدرو مادر عاقبت بخیر بشه  منم تلاشم میکنم برای فرزند داشتن فعلا ثبت نام کردم برای فرزند خواندگی شاید اینجا خدا منو لایق دونست

خداروشکر عزیزم ان شالله که زیر سایه پدرو مادر عاقبت بخیر بشه منم تلاشم میکنم برای فرزند داشتن فعلا ...

فدات عزیزم فقط بیخیال شو بسپار دست خدا