2777
2789
عنوان

امپول بیوتین

230 بازدید | 26 پست

کسی تا حالا امپول بیوتین برای ریزش مو زده ؟

حتما باید دکتر بنویسه؟

باید هر ماه استفاده بشه یا با ی بار نتیجه میده و کافی؟؟

لطفا اگ کسی استفاده کرده بگه ممنون

مشکلت چیه گلم ریزش موداری ازمایش چکاب کردی؟

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرانیش فایده نداره از انلاین شاپ هایی که محصولات خارجی میارند بخر بیوتین بپانتین هفته ای یکی من بیوتین میزدم فرداش بپنتین میزدم.اگه ریزش موهات دلیلش ارثی یا نمیدونم هورمونی نباشه و... مطمئنی که دلیلش مثلا فصلی یا نمیدونم یه شامپویی به موهات نساخته ریزش گرفتی و...نتبجه میده 

اگه مشکل هورمونی و ... داشته باشی اونا رو کنترل کن در مقابلش امپولم بزن نتیجه خیلی خوبی میگیری

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
ایرانیش فایده نداره از انلاین شاپ هایی که محصولات خارجی میارند بخر بیوتین بپانتین هفته ای یکی من بیو ...

فقط امپول استفاده کردی یا قرصم مصرف کردی؟

ینی از داروخونه بگیرم اصل نیس؟

بله عزیزم ریزش مو دارم ولی چکاپ نرفتم هنوزیکی میگه برو دکتر پوست و مو یکی میگ زنان موندم چبکار کنم

ببین من چکاب کردم مشکلی نداشتم یهوی کل موام ریخت کم کم شروع شد جکری ک کوتاهش کردم بازم بیشتر میریخت وحشتناک شده موای پرپشت من ک زبون زدهمجابودولی یکی اینجابهم شامپو ضدقارچ توصیه کردهدا خیرش بده خریدم زدم روز درمیون هرسری ک میزدم کمترمیریخت تالان ک بارسوم ک میزنم توحموم خیلی خوب شده دیگه دست پیزنم موام نمیریزه طریقه مصرفش هست اسم شامپوه کتوکنازول کوجیکه بشکه اش و۴۵ هزار من کرفتم امیدوارم مصرف کنی ک نتیجه خوب بده 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ممنون میمشم لایک کنی

بالانوشتم گلپ

ببین من چکاب کردم مشکلی نداشتم یهوی کل موام ریخت کم کم شروع شد جکری ک کوتاهش کردم بازم بیشتر میریخت ...

ینی جدی این شامپو برا ریزش مو جواب میدع ؟؟

باید از داروخونه بخرم ؟

باید هر هفته یکی بزنی، شیش یا هفت دفعه، هر هفته یک دونه

عه پس هر هفته باید بزنم 

الان نمیدونم چکار کنم بنظرتون برم دکتر موهام خیلی کم حجم شده جوری ک میبافم ی ذره میشه اونم منی ک قبلا کلی مو داشتم😢