2777
2789
عنوان

اعتراض به کارنامه نهایی کنکور

138 بازدید | 9 پست

دوستان من برای مصاحبه فوریت دعوت شدم

و رفتم ام ا تو نتایج نهایی دیدیم گیاه پزشکی قبول شدم ک بعد فوریت زدم

حالا اعتراض زدم ا

امکانش هست همون فوریت رو بیارم؟  

...

اصلا معلوم نیست این رشته های با مصاحبه رو کی قبول شده😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من

برای چه رشته ای؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اصلا معلوم نیست این رشته های با مصاحبه رو کی قبول شده😂

بخداااااااااااا 

اخ حق گفتی

روز مصاحبه یه بچه هایی اومده بودن اخه به زور سلام میدادن  خجالتی قد کوتاه نصفشونمممممممم متاهل

اینا رو گفتم چون تو این رشته باید قدت بلند باشه شرط قد داره

خود مشاورا مگفتن کسی رو میخاد ک زبر و زرنگ باشه امادگی بدنی داشته باشه شغلش اینطوور ایجاب میکنه

الا منی ک سه ساله بدن سازی کار میکننم بخدا سوال میپرسیدم همه رو تخصصی جواب دادم

خود مصاحبه کننده تعجی میکدرصدبار تشویقم کرد

نمیدونم چراااااااااااااااا نشد

...

بخداااااااااااا اخ حق گفتیروز مصاحبه یه بچه هایی اومده بودن اخه به زور سلام میدادن خجالتی قد کوتاه ...

ایران عجیبی شده استارتر منم امروز فهمیدم😂

ایران عجیبی شده استارتر منم امروز فهمیدم😂

حالا عجیب ترش

من برای کنکور فرهنگیانم شرکت کردم

درصدام 95 و اون یکی دفترچه 45

سال اول بود کنکور این طوری هیچ دبیریییی بلد نبود و درس نمیداد

ترازم هشت هزار و 500 شد

حت ی دعوت نشدممممم به مصاحبه

کارنامه گذاشته بودن با درصد منفی و تراز 4000 دعوت شده بود

اگ باور نمیکنی کارناممو بفرستم برات

حالا هی میگن خدا هست هست

کجاست چرا جواب منو نمیده پس عدالت کجاست

...

حالا عجیب ترشمن برای کنکور فرهنگیانم شرکت کردمدرصدام 95 و اون یکی دفترچه 45سال اول بود کنکور این طور ...

نه عزیزم باور میکنم خودمم دارم میبینیم چه رتبه های چه دانشگاه های خفنی قبول شدن و بقیه پشت موندن شرایط عجیب و ترسناکی داشتیم امسال