2777
2789

واسه مهمونی خانواده شوهر

قورمه سبزی باچی

کنارغذا چی بزارم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰

مرغ خوبه بنظرم کنارش 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج دومته ؟عزیرم تامیک و قفل کرد مجبورشدم اینجا بپرسم

بله

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
اولی نشانه سردیش چی بود ازکجا میشه تشخیص داد

نشانه گرمی قربون صدقه رفتن ازهرفرصتی واسه نزدیک شدن بهت

نگاه گرم 

تو نامزدی تنهاشدنی هی بخاد بوس و بغل

سرد بودن هی میخاد نگاهش بدزده هی میخاد حرف به مسائل جنسی کشیده نشه تمایل به بغل و اینانداره تو چت ها قشنگ میتونی بفهمی

نه معلوم نشد برامن ازاینها . الان شوهرت گرمه

اره خداروشکر

شوهرشما سرده ؟

مرغ سرخ شده یا جوجه کباب گزینه خوبیه

مرسیییی

اهوم

یعنی ازاول این طوربود؟چون بعضی اقایوو تحت تاثیر یه سری اتفاقات تو زندگیشون اینطورمیشن مگه اینکه کلا مشکل داشته باشن