2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دیدم

359 بازدید | 17 پست

توی خواب دیدم که یه موجود ترسناک داشت عذابش میداد خیلی وحشتناک بود میگفتن بخاطر اذیتایی که منو کرد و تهمتایی که بهم زد داره عذاب می‌کشه بمن میگفتن که آه تو دامنش گرفته که داره عذاب میکشه

مادرشوهرم خیلی تو زندگیم دخالت کرد خیلی عذابم دادن هم پسرش هم خودش الآنم که دارم جدا میشم خیلی تهمتای ناحقی بهم زد و آبروم برد هیچوقت حلالشون نمیکنم هیچوقت بنظرتون تعبیر این خوابم چیه یکی از فامیلا هم می‌گفت تو خواب دیدنش که خیلی پیر و شکسته شده بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم همسرت مقصره که اجازه داده باهات اینجوری رفتار کنن.خوابتم چون تو دهنت باهاش درگیری خوابشو دیدی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بنظرم همسرت مقصره که اجازه داده باهات اینجوری رفتار کنن.خوابتم چون تو دهنت باهاش درگیری خوابشو دیدی

برای دخالت هاش شوهرم مقصر بود چون اختیاری از خودش نداشت قبول اما تهمتایی که به ناحق بهم زد چی من برای اون حرفایی که پشتم زد نمیبخشم من بیشتر از دخترش براش زحمت کشیدم بخدا هیچوقت بی احترامی نکردم درسته دارم جدا میشم اما نباید آبروی منو میبرد با اینکه پسرش بهم خیانت کرده بود خودش خوب میدونست 

راستش به نظرم از ضمیر ناخود آگاهت میاد دوست داری عذاب کارهاش و بکشه

درسته خیلی دوست دارم جواب کارش پس بده و بدونه بخاطر کاری که با من کرده داره جواب پس میده آدمی نبودم که کسی نفرین کنم اما بلایی سرم آوردن که فقط دلم میخواد عذاب کشیدنشون ببینم