2777
2789
[QUOTE=356731028]😂😂😂😂عزیزم همه یجورنیستن اینهاهم مدلشونه چه میشه کرد[/QU🤣شیربیادتوی این شانسم😁 ...

آخیییی همینش قشنگه لذت ببر ازمهربونیش تنبلی اصلا مشکل جدی نیست مهم اینه ادم دلش شادو پراز آرامش باشه

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱
عزیزم بخدا هرکسز یه عیبی داره مرد خوب کم پیدامیشه بالاخره بابای بچه هاته سعی کن ارتباط صمیمی باهاش ب ...

ببین هر چقدر اون بد عنقه من صبورم من شانزده سالگی عروس شدم انگار عادت کردم ب اخلاقاش الان ولی نسبت به اوایل میشه گفت ۵۰درصد بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم قبلا اینطوری بود جداشدم ازش بعداینکه درست شد زنش شدم خداروشکر همرو گذاشته کنار .توهم خیلی سخ ...

دارم به جدایی فکر میکنم 🥺

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

ببین هر چقدر اون بد عنقه من صبورم من شانزده سالگی عروس شدم انگار عادت کردم ب اخلاقاش الان ولی نسبت ب ...

خداروشکر صبوربودن برگ برندته .من صبورنیستم اصلا

دارم به جدایی فکر میکنم 🥺

ببین حتی ۳۰ثانیه هم به جدایی فکرنکن .بدترین تصمیمه مخصوصا وقتی بچه داری .هرچقدربد بازم همسرته بالاسربچه هاته .بعد طلاق انقدرتنها میشین همه به چشم بدنگاه میکنن حسرتهای بچت ازیطرف .منت گزاشتنهای بقیه ازیطرف یه عمر تنها میشی .کاش میتونستم ازهمه دردهای بعدطلاق بگم بهت اونموقع یه درشدگ فکر طلاق نمیفتادی

ببین حتی ۳۰ثانیه هم به جدایی فکرنکن .بدترین تصمیمه مخصوصا وقتی بچه داری .هرچقدربد بازم همسرته بالاسر ...

میگم  با طلاق شاید به آرامش برسم

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

میگم با طلاق شاید به آرامش برسم

نمیرسی اصلا .من خونه داشتم پول داشتم استقلا داشتم ولی باز برگشتم .هیچ ارامشی تو طلاق نیست .یه مهمونیه ساده میری میبینی همه بچه ها گیرن پیش باباهاشون ولی بچه تو بابا نداره که بره پیشش جیگرت آتیش میگیره نمیدونم بچه هات کوپیکن یانه ولی طلاق یه درد بی درمونه به خوبیهای همسرت فکرکن اصلا کلا به بچه هات فکرکن