2777
2789
عنوان

دخترم خیلی حرف میزنه

396 بازدید | 18 پست

سه ماه دیگه  ۵سالش 

از صبح یک‌ پشت حرف میزنه تا شب 

اگرم ی دقه بیکار باشه میگه مامان حوصلم سر رفته

نمیدونم چیکار کنم دیگه 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقتضای سنش هست بی محلی نکنه یه موقع

والا بعضی وقتا نمیدونم چی جوابش بدم دیگه 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

دخترمنم مخمو خورده 

حالا که نی نی دارم شدیدم دیگه بدتر هی میگه کی بدنیا میاد

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

همینه

باید حرف بزنه 

دوستی چیزی براش پیدا کنید

و اینکه خداروشکر واقعا ک صحبت میکنه عزیزم

نسل جدید خیلیییی توی گفتار مشکل دارن

یه سر به گفتار درمانی بزن ببین چقدر مادر بچه هاشونو میارن کلیییییی هزینه میدن ک فقط نصف بچه شما حرف بزنه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چیا میگه

سوال میپرسه

معنی کلمه ها

یا جای مداد رنگیاش حرف میزنه .

همینطور ک‌نشسته با خودش حرف میزنه.

یا بهونه میگیره یا حوصلش سر رفته.‌

همینهباید حرف بزنه دوستی چیزی براش پیدا کنیدو اینکه خداروشکر واقعا ک صحبت میکنه عزیزمنسل جدید خیلییی ...

مال ما اهنگ‌ میخونه دیگه

واییییی دختر منه این تازه هم رفته کلاس اول بیا و ببین از زنگ اول داستان داره برام تا زنگ آخر...... بچه های پر حرف یا چون تنهان یا باهاشون دختر من از تنهایی با دیوار صحبت می‌کرد وقتی با عروسکاش بازی میکرد 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

دخترمنم مخمو خورده حالا که نی نی دارم شدیدم دیگه بدتر هی میگه کی بدنیا میاد

همینم همش میگه نی نی کی ب دنیا میاد . البته نی نی ما ۹ روز دیگه میاد

سوال میپرسهمعنی کلمه هایا جای مداد رنگیاش حرف میزنه .همینطور ک‌نشسته با خودش حرف میزنه.یا بهونه میگی ...

چ بامزس 

جوابشو بده ی وق کم حرف نشه

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

چیا میگه

مثلا الان تو یه سینی اب ریخته دسمال کاغذیم ریخته داخلش همشون میزنه