2777
2789

من خیلی اعتماد به نفسو عزت نفسم پایینه در حدی که همش خودمو با خیلیا مقایسه میکنم وقتی میخام یه کاری کنم با میل خودم اونو انجام نمیدم همش از اینو اون نظر می‌خوام حتی برا کوتاه کردن موهام میگم نکنه یه وقت فلانی بگه اینجوری شدی اونجوری شدی یعنی با نظر دیگران کارمو میکنم😓 از نظر ظاهری حسرت دیگرانو میخورم همیشه

هر کی کوچکترین نظری بهم میده زود حرفشو به خودم میگریم در حدی که دلم میخواد خود کشی کنم

خیلی خودمو با دیگران مقایسه میکنم حسرت زندگیشونو میخورم حتی تو خیلی از کارایی که میتونم انجامش بدم و توش بهترینم به خودم ایمان ندارم و میگم نه نمیشه

اگه راهکاری دارین لطفا راهنماییم کنین🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم  نباید خودتو   باکسی مقایسه کنی   این دنیا  محل گذره 

چه خوب وچه بد   خیلی تند میگذره   هر کدوم از ماهم یه ماموریتی تو زمین داریم   موقعیت وًروتم  نسبی هست 

اونها که خیلی دارند حسرت بعضی نداشته هاشونو میخورند 

این خاصیت زندگیه زمینیه

مظمین باش خیلی ها حسرت شما وزندگیه شما رو میخورند

خدا نسیب کنه برای همه ما اونقدر بهش نزدیک بشیم  تو لحظه لحظه زندگیمون  فقط خدا رو ببینم

واقعا خیلی بده اصلا از زندگی زده شدم😓

من ۴۰ سالمه با دو تا بچه، تا بخوای به خودم می رسم همیشه رژیمم لباسهای گرون می خرم ، هزار جور تزریق به صورتم باز نمی تونم تنهایی جایی برم همش فکر می کنم پر ایرادم

من ۴۰ سالمه با دو تا بچه، تا بخوای به خودم می رسم همیشه رژیمم لباسهای گرون می خرم ، هزار جور تزریق ب ...

من ۱۴سالمه همیشه به هم کلاسیام حسودیم میشه با اینکه تو خیلی چیزا موفقم اما خودمو پایین میبینم خیلی پایین از لحاظ درسی ام خوبم اما باز...

عزیزم نباید خودتو باکسی مقایسه کنی این دنیا محل گذره چه خوب وچه بد خیلی تند میگذره هر کدوم ...

اره ولی کلا زندگی برام مثل جهنم شده همین که یکیو میبینم ناخود آگاه انگار درونم شروع می‌کنه به مقایسه کردن خودم با اون طرف

اره ولی کلا زندگی برام مثل جهنم شده همین که یکیو میبینم ناخود آگاه انگار درونم شروع می‌کنه به مقایسه ...

عزیزم مطمین باش خودت پر از   نکات مثبت وزیبایی هستی  

انسانها همه منحصر بفردند  چیزهایی داری  که خیلی ها ندارند 

پس هرروز برو جلوی اینه وداشته هاتو یاداشت کردی  تکرار کن واز خدا سپاس گذار باش     باین کار به ارامش میرسی