برای درست کردن یه قهوه بینظیر..
1.جذوه(قهوه جوش مسی)
2.آب هم دمای محیط نه خیلی سرد نه خیلی گرم
3.نصف قاشق چای خوری خیلی کم شکر (برای کف تاثیری ت شیرینی ندارد)
4.دمای کم اجاق
اول قهوه رو اندازه مثلا یک کاپ کوچک یک قاشق چای خوری پر بریزین داخل جذوه
و اب بهش اضافه کنین..(نکته این که همیشه اول قهوه داخل جذوه ریخته یشه و آب بعد اضافه بشه تا قهوه هم زده بشه و گلوله نمونه)
و خوب بهم بزنین هم زدن قهوه خیلی مهمه 30 ثانیه بهم بزنین
شکر بریزین_شیرین نمیکنه فقط برای کف قهوه است
و30 ثانیه بزارید قبل گزاشتن رو اجاق بدون قاشق بمونه ی گوشه
قهوه بعد 30 ثانیه ک گوشه گزاشتین از حالت مرداب و چرخیدن باید در بیاد
موقع هم زدن قهوه به کناره های جذوه نمالین-قهوه مالیده شده به کناره جذوه میسوزه و بقیه قهوه رو خراب میکنه
حالا بزارین رو اجاق!
و شعله خیلی کم
تا آرووم شروع کنه ب دم کردن ...
یه نکته مهم_ برای اینکه قهوه خوب کف کنه قاشق از توش هنگام دم کردن دربیاریم-
نکته دوم_ بهتره جذوه اندازه چند فنجون که دم میکنید باشه
(مثلا جذوه یک کاپ برای یک فنجون)یا (جذوه دو فنجون اندازه جذوه دوکاپ باشه).
این عرض کنم قهوه یک فنجون ت جذوه بزرگ نباید دم بشه چون کف زیادی نمیکنه
/علتش اینه که قهوه مثلا یک کاپ ت جذوه بزرگ به خاطر ظرف بزرگتر ته جذوه میمونه وقهوه ها باز میشن و کف ب سمت طرفین میره
کف نمیکنه
- جذوه باید قسمت بالاش باریک باشه
- جذوه رو اجاق بزارید تا با شعله آروم دم بیاد
موقع ب جوش اومدن قهوه کف ب سمت بالا در حرکت
سریع از رو اجاق وردارین..
اگه بزارین زیاد بمونه تلخ میشه قهوه خاصیت خودشو از دست میده..
پودرقهوه ت ظرف محکم نگه دارین سر قهوه باز نگه ندارین بوی قهوه میپره و بیات میشه.
البته بهتره قهوه موقع دم آوری پودر بشه