2777
2789
عنوان

بارداری روزای اخر سیکل

128 بازدید | 5 پست

سلام دوستان توروخدا اگه تجربه ای دارین راهنمایم کنید من پریودم ۲۸ روز بود شاید سالی یه بار چند روزی عقب میزدم در حد دوسه روز ولی حالا آخرین پریودم ۹ شهریور بود و دیگه پریود نشدم اقدامم نداشتم موقع تخمگزاری اولین اقدامم دو مهر بوده و بعد اون بنظرتون ممکنه آخر سیکل باردار بشم؟ دوروز پیش رفتم عروسی و رقصیدم دوبار لک خیلییی کم رنگ دیدم و قطع شد اصلا تاحالا لک بینی نداشتمه

دل مرنجان

چندماه پیش سرخود قرص متفورمین میخوردم برای کاهش اشتها و قطعش کردم بعدش هم پریودم همون ۲۷ یا ۲۸ روز بود حالا میترسم ک اوت قرص یه وقت باعث کیست نشده باشه اصلا سابقه کیست و لکه بینی نداشتمه الان ۲۲ روز از اولین اقدامم گذشته بنظرتون ازمایش بدم معلوم میشه؟

دل مرنجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام قشنگم خوشحال میشم عضو گروه روبیکاییمون بشیواز تجارب همدیگه استفاده کنیم..🙏https://rubika.ir/jo ...

سلام گلم من عضو شدم ولی یکی آدمد شخصی بهم پیشنهاد دعا کردن داد بلاکش کردم و از گروه بیرونم کردین برا چی؟؟

دل مرنجان