2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ی چیزی بگم در مورد کابینت کار لجش در اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 30 پست

عزیزم اینایی که شما میگین یا میخاین احتمالا خیلیا نمیدونن یا ندیدن بهتره عکسهای مورد نظرتونو بزارین تا نظرسنجی کنن  بعدشم شمام بهتره اول تصمیمتو بگیرین بعد سفارش کار بدین چون اونا بر حصب کار شما برش میزنن 

حق داره خب بنده خدا

چرا آخه عزیزم ...

ایشون میخواد یه مبلغی بده که بسیار چشم گیر هست 

جدای از مبلغ باید یه عمر اون کابنیت آشپزخونش رو هر روز ببینه و لذت ببره پس حق داره یکم با وسواس زیاد تصمیم بگیره 

کابینت کار اگه کابینت کار باشه رمز موفقیتش رو هیچوقت یادش نمیره 

رمز موفقیت توی‌جلب رضایت مشتری هست در وهله اول 🤌🏻

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چرا نمیدونم پاخور چیه و کابینت پله ای چیه؟

کابینت دو طبقه رو پله ای میگن 

پاخور هم‌همون قسمت پایین کابینت هست که پایه ها دید ندارن یه تیکه ام دی اف کوچیک که اون قسمت جلوی پایه ها میذارن برای یکدستی آشپزخونه چ قشنگیش

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

چرا آخه عزیزم ...ایشون میخواد یه مبلغی بده که بسیار چشم گیر هست جدای از مبلغ باید یه عمر اون کابنیت ...

حرفتون درسته اما اول تصمیمش رو بگیره بعد به کابینت کار منتقل کنه 

نه اینکه امروز یه چیزی بگه فردا چیز دیگه

ممنونم

خواهش میکنم 

🤣🤣

والا بخدا فکر کنم دوتا کاربری هم داره هر چی میام یا داره تو تاپیکای بقیه سوال میپرسه یا خودش تاپیک شده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

حرفتون درسته اما اول تصمیمش رو بگیره بعد به کابینت کار منتقل کنه نه اینکه امروز یه چیزی بگه فردا چیز ...

ایشون داره با کابینت کارشون مشورت می‌کنه چیزی که خود کابینت کار باید روز اول برای اندازه گیری تشریف بردند تمام توضیحات لازمه رو بهشون بدن عزیزم 

احتمالا کابینت کارشون کم کاری کردن در این زمینه این بنده های خدا هم گیج شدن و‌موندن چیکار کنن

میگم لج نیفته کار خوب تحویلم نده

اگه کار خوب تحویل نده بخاطر نابلدیشه نه لج کردن

کابینت کارا عموما اینقدرا مهارت ندارند اونایی که تو اینیستا میبینی تبلیغ کارشونه

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند