2777
2789

ی کابینت کار حرفه ای ک اسمش خوب در رفته پیدا کردم ک برام کابینت بزنه بعد کلی پیج ایسنتا دارم برای اینکه چ چیزی های از کابینت کارم بخوام 

وقتی رفتم بهش گفتم ک مثلا سبد سیب زمینی پیاز داخل کابینت برام بزنه

پاخور کشویی باشه برای طی

کشو قاشق چنگال زیر گاز برام بزنه و....

اصلا رنگش زد شد یهو گف اینستا رو شخم زدی ها خندید...

بعد گف پاخور کشویی درد نمیخوره عمری نداره من برات پاخور میزنم  ک سالی یبار باز کنی تمیز کنی

بعدش گفتم کابینت پله ای نزن

بعد امروز چون هنوز طراحی نکرده گفتم پله ای بزن یهو قاطی کرد ک شما هم هر دقیقه ی چیزی میگین قطفی کنین

بچه ها تو رو خدا کمکم کنین پله ای بزنم یا ساده؟

پاخورو چیکار کنم؟

والا علاوه بر کابینت کارت لج نی نی سایتی ها رو هم دراوردی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

اره کابینت کارا یه جور کار میکنن که راحت ترینه اما اصرار کنی برات میسازه حیفه این همه پول میدی باب طبعت باشه لااقل

من پله ای دارم راضیم. 

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسه دیگه اح

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ساده خوبه پاخورم ببین خودش چی صلاح میدونه ک یسره تمیز نکنی

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

ساده بزن من کابینتم ۵سال سال پیش یطرف اشپزخونخ پله ای بود اصلا رومخمه قاعده نظم و تقارن خونرو بهم میزنه بعد اون اخری ک خ کوچیک میشه عملا بی استفادست رمز موفقیت و ماندگاری درسادگی است

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

میفهمم چی میگی عزیزم ادم تو بعضی چیزا باید وسواس داشته باشه تا ب دلش بشینه 

وگرنه میشه ایینه دق 

تصمیم نهاییت رو بگیر تا سریع بسازه 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

چقدر عصبی هستی کابینت کار شما ....

قطعا کار خوبی هم تحویلتون نخواهد داد ...

ماهم والا کارمون اینه ولی خب به شدت رضایت مشتری برامون اولویت هست ☺️🤌🏻

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫