2777
2789
عنوان

دعا و طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 2155 بازدید | 130 پست
سلام بانوی محترم سرکتاب بر اساس حروف ابجد کاملا واقعی هستش ، اینکه کسایی که بر علم اعداد و علم اسامی ...

سلام صبحتون بخیر.

حقیقتا این آقایی ک بنده دیروز پیشش بودم اصلا بر اساس سرکتاب اینا حرفی نزد،یکسری اعداد رو برگه نوشت و بهم گفت تو زندگیت درست بشو نیست و طلاق بگیر.

سخته بخام ب حرف این اعتماد کنم ولی خب خودمم همین فکرو میکنم،یعنی فکر میکنم مشکلمون حل نمیشه

منطقی هم باشه درست نیست تاثیرات بسیار منفی و بدی توی زندگی داره و هم از نظر شرع مشکل دارهدعا به وسیل ...

بانوی گرامی گاها مشکلاتی پیش میاد که منشا ماورایی و متافیزیکی داره و چاره ای جز استفاده از دعا و طلسم نیست ، فرمایش شما کاملا متین هستش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانوی گرامی گاها مشکلاتی پیش میاد که منشا ماورایی و متافیزیکی داره و چاره ای جز استفاده از دعا و طلس ...

من به دعا کاملا عقیده دارم اگر دعاهای قرانی باشه ولی در مقابل سحر و جادو جبهه میگیرم

لایکم نکن لطفا🙏
عجیبه خیلی

اره یکسالیه به خاطر مشکلاتی که تو زندگیم به وجود اومد باورود یه خانواده فکر میکردیم اون خانواده برای همسرم دعا گرفتن چند باری مراجعه کردیم چسزای عجیبی دیدیم و شنیدیم

بانوی گرامی گاها مشکلاتی پیش میاد که منشا ماورایی و متافیزیکی داره و چاره ای جز استفاده از دعا و طلس ...

اگر دچار بیماری ناشناخته بشیم پیش دکتر بریم یکسری قرص مینویسه و میگه بیماری 

پیش طب سنتی بریم میگه سردیت شده باید اصلاح مزاج کنی 

پیش روحانز بربم میگه از خدا دور شدی باید بهش توکل کنی 

پیش روانشناس بریم میگه روانت بهم ریخته قرص میده

پیش دعا نویس بریم میگه جادو شدی دعا دفع طلسم میده 

اخرش کدومشون ؟از کجا بفهمیمیم این مشکلمون یه مشکل ماوراییه یا ففط یه روال زندگی؟

یا یک مثال دیکر همه زن و شوهرا دعوا رو سردی رو دادن گاهی میگن دعای سردی هست گاهی شاید اعمال خودشون هست که زندگیشون به این سمت رفته اما اکثرا نمیپذیرن تقصیر خودشونه و فقط همه چیز رو میندازن گردن جادو این درسته؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره یکسالیه به خاطر مشکلاتی که تو زندگیم به وجود اومد باورود یه خانواده فکر میکردیم اون خانواده برای ...

والا دیروزم ب من گفت برا زندگیتون دعا گرفتن و جدا شو و اگ بری ده سال دیگه برمیگردی من زیاد محل ندادم

سلام صبحتون بخیر.حقیقتا این آقایی ک بنده دیروز پیشش بودم اصلا بر اساس سرکتاب اینا حرفی نزد،یکسری اعد ...

سلام بانوی گرامی و ارجمند

علم اسامی و حروف بر اساس واقعیت هستش ، بحث طولانی هستش وگرنه محضر شما عرض میکردم چرا هر اسم دارای ارتعاش هستش و چه ربطی به سرنوشت انسان داره ، خدا میگه اولین علمی که آدم آموختم علم اسامی بود ، اما خواهشاً در امورات طلاق و ازدواج ، کمی دست به عصا باشید 

بله بانوی بزرگوار اگر بر اساس علم اسامی و راز حروف باشه باشه ، داستانش مفصله ،

من خودم تا حالا نرفتم دعانویس 

ولی توی خونه م پیدا کردم که توش نوشته بود دهن من بسته بشه در مقابل شوهرم 

و یکسری ارقام و علائم بالا و پایینش بود