2777
2789

به نام خدای مهربون و بخشندم😍🌧🍀

السّلام علیک یا اباعبدالله الحسین🫀😘

حدیث روز✨️

💕💕امام صادق (علیه‌السّلام):

خانواده و اموال خود را با قرائت💚 سوره نور 💚حفظ کنید و زنان خود را به وسیله آن مصون و محفوظ نگه دارید،

💎زیرا کسی که دائماً روزی یک‌بار این سوره را قرائت کند، هیچ فردی از اهل منزل او به فحشا کشانده نخواهند شد

کسی که هر شب🌠 یا هر روز 🌞به صورت مداوم سوره ی نور را بخواند هیچ یک از اهل بیت و خاندانش از بچه، نوه، نتیجه و....به گناه جنسی و انحراف جنسی شامل زنا،چشم چرانی و.... دچار نمیشود تابمیرد💕💕

این یکی از آثار سوره مبارکه ی نورهست☀️اینو لطفا سرچ کنین عااالیه یه گنج بزرگ تو فساد جامعه الان در کنار برکات بی نظیر دیگش دو دقیقه اول یه آیه و معنیش خونده میشه ،به بعدش صحبت های عالیه استاد رفیعی شروع میشه😍😍

مطمئن باش خدا دعوتت کرده این تاپیکو ببینی ،بی اذن خدا یه برگم از درخت نمیوفته🥰

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
نوش جونتون

سلام عزیزدلم😍
صبح قشنگت بخیر وخوشی باشه ان شاءالله
عزیزدلیییی شما🥰😁

ان شاءالله قسمت بشه هر چه سریعتر شما عزیزدل و هممون با دل وعاقبت خوش بریم کربلا، خود چای عراقی رو تو صحن حرم بخوریم😍💚🍀چای شیرینای حرم امام رضا که دیگه گفتن نداره🥲

ان شاءالله روزت پر از اتفاقای خوب مهربونم😘

اللّهُمَ عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما توروخدا برای پدربزرگم دعا کنید توی آی سیو هسته ضریب هوشی ۳ خواهش میکنم 😭 😭 😭 😭 🙏🏻 یا اما ...

عزیزززم😢

ان شاءالله شِفای همه ی مریضامون به خصوص پدربزرگ عزیزشما

گلم براشون ۳تا ایت الکرسی میخونم💚

ان شاءالله بهترین براشون رقم بخوره

أَمَّنْ یجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَیکشِفُ السُّوءَ

عزیزم این توسل به حضرت زهرا رو انجام بده👇🏻🍀

حتما ببین کمتر از یک دقیقه هست

طریقه انجامش👇🏻💚

ختم مجرب توسل به حضرت زهرا سلام الله علیها

⬅️ برای حاجات سنگین ➡️

🎙 استاد عالی 

👈 ۵۳۰ مرتبه ختم توسل به حضرت زهرا (س) به این شکل خوانده شود در یک مرحله:

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ أَبیها وَ بَعلِها وَ بَنیها وَالسِّرِّ المُستَودَعِ فیها بَعَدَدِ ما أَحاطَ بهِ عِلمُکَ🫀🫀