2777
2789
عنوان

دندون دراوردن

355 بازدید | 39 پست

سلام خانماي عزيز،كسي بوده بچش تو سه ماهگي دندون دراورده باشه يا بخاد دربياره؟پسرم سه ماهشه،همش دستش تو دهنشه و اب دهنش هم زياد ميره و خيلي بي قراري ميكنه خيلي نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جایی خونده بودم بچه ها تو سه ماهگی اینجوری میشن و طبیعیه و ربطی به دندون دراوردن نداره نی نی منم بود همش پیش بند براش میزدیم دوباره خوب شد الان که تو۸ماها هتوز درنیاورده

یه جایی خونده بودم بچه ها تو سه ماهگی اینجوری میشن و طبیعیه و ربطی به دندون دراوردن نداره نی نی منم ...

اخه ي سفيدي زده بيرون،دست ب لثش ميزنم سفته ي جاش.دارويي نداره بزنيم دردش كم بشه؟

یکی از خانومهای نی نی سایت یادمه میگفت نی نی ش تو سه ماه دندون درآورده بود.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من از دکتر پرسیدم دندونوبچه کی درمیاد گفت از ۶ ماهگی تا ۱۸ ماهگی.

ولی ممکنه زودتر هم بشه که میگن دندون نوزادی.

منم پسرم از ۴ - ۵ ماهگی دستش تو دهنش بود و لثه هاشو میخاروند. بهرحال لثه سفت میکنن.

ولی یه بار یه نوک سفید زد مافکرکردیم دندونه

و بعد ناپدید شد

دکتر گفت این ها کیست هستن خودشون میزنن و خوب میشن.

ولی الان دیگه واقعا دندون دراورد.و برای تسکین لثه اش از پماد دولوژل استفاده میکنم خیلی عالیه