2777
2789
عنوان

حداقل باربط فحش بدیم

89 بازدید | 13 پست

موقع رانندگی آقایون خیلی فحشهای بدی میدن خودشون قانون شکن و عصبی هستن و همش خانوما رو مسخره میکنن درصورتی که خانوما با احتیاطتر و قانون مدارترن 

مردها بیشترین امار جرائم رانندگی رو دارن و با افتخار حتی بی راهنما یهو تغییر مسیر میون و باعث تصادف میشن

حالا یه خانومی هم اشتباهی کرد حداقل فحش مرتبط بدن مثلا بگن گیج یا احمق یا هرچی ...

ولی دیگه فحش ناموسی برای چیه یا فحش پدر مادر!!!!!!!! 

خیلی بده 

اونروز یه اقا به خانومه گفت بد..کاره.. 

حالم خیلی بد شد

این چه حرفیه آخه! دوست دارن کسی هم به خانواده خودشون اینجوری فحش بده؟

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

از فحاشی متنفرم 

حداقل ما به بچه هامون یاد بدیم‌موقع خشم فحش ندن 

یا حداقل ملایمتر و الفاظ رکیک استفاده نکنن 

از بچگی فرهنگسازی کنیم

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور آدما شعور و فرهنگ ندارن

وگرنه کدوم آدم بافرهنگی فحاشی میکنه تو چنین موقعیتی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

مامان من بخواد دور بزنه فحش میدن بخواد وایسته فحش میدن 

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر عاقل دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

اینجور آدما شعور و فرهنگ ندارنوگرنه کدوم آدم بافرهنگی فحاشی میکنه تو چنین موقعیتی

تازه تو فضای مجازی هم‌یه عده راحت چون کسی نمیشناسه راحت فحش های رکیک میدن سر چیزهای بیخود 

مامان من بخواد دور بزنه فحش میدن بخواد وایسته فحش میدن

کلا همه چی خانوما برای مردهای بی فرهنگ‌مسخره ست

کاش فقط همین فحشا بود

اگه یه آقا خیلی ریلکس بیفته وسط جاده راهو ببنده یا ناجور برونه ته تهش ی بوق و چراغه ولی وای به حال وقتی که یه خانوم اینطوری کنه

فحش و مسخره کردن و بستن به بوق و چراغ مداوممم

یا حتی وقتی میخوای ازشون سبقت بگیری انگار زورشون میگیره

یا همون لحظه سرعتشونو زیاد میکنن ک نتونی سبقت بگیری یا بعدش میان با غرورو یه قیافه حق به جانب ازت سبقت میگیرن میزنن جلو

کلا تبعیض اینجام خودشو نشون میده

انگار هنوز ظرفیت اینو ندارن که خانوما رانندگی کنن

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

فکر کن چندتا بچه تو پارک روی سرسره داشتن به هم‌چه فحشای مثبت ۱۸ میدادن 

بهشون گفتم بچه ها حرف بد نزنید

کاش فقط همین فحشا بوداگه یه آقا خیلی ریلکس بیفته وسط جاده راهو ببنده یا ناجور برونه ته تهش ی بوق و چ ...

دقیقا طرف با سرعت ۲۰ داره میره همین که میخوای سبقت بگیری یهو میره رو سرعت برا روکم‌کنی !!! 

اصلا من به چشمم دیدم یه سری مردها تو دوربرگردون کلی معطل میکنن و میترسن دور بزنن ور حالی که راه بازه براشون ولی اگر یه خانوم اینطوری کنه یه جوری هولش میکنن که نگو 

اخه مدال کجا رو میخوان بدن بهشون

تجربه من اینه که موقع رانندگی خیلی تحویل نگیر و تمرکزت روی رانندگیت باشه...اگه بوق بیجا زدن یا تیکه پروندن فقط تمرکزت رو رانندگیت باشه و اصلا هم نخواه که موقع رانندگی حالشون رو بگیری ..مثلا بوق زد چراغ داد راه بده بره...

ایه"لا تخاف درکا و لا تخشی"یه روحانی میگفت موقع سوار شدن به ماشین بخونید ان شاءالله تصادف نمیکنید

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
تجربه من اینه که موقع رانندگی خیلی تحویل نگیر و تمرکزت روی رانندگیت باشه...اگه بوق بیجا زدن یا تیکه ...

آره درسته 😍