2777
2789
عنوان

حشره ها

55 بازدید | 12 پست

بچه ها من عاشق حیواناتم الان داشتم به این فکر میکردم که خب حشره ها هم جون دارن و من نباید جونشونو بگیرم راستش من مثل اکثر آدما به خصوص خانوما از سوسک و مارمولک و ملخ و... میترسم اینقد که اصلاً جرعت نمیکنم بکشمشون ولی همیشه تا دیدم به یکی گفتم و اون اومده کشتتشون و الان خیلی ناراحتم هنوزم میترسما دست خودم نیست چونکه از اول میترسیدم ولی با اینکه خیلی سختمه از الان به بعد تصمیم میگیرم که از حشره ای دیدم باعث مرگش نشم 

شما چطور چجوری رفتار میکنید وقتی یه حشره می‌بینید؟

از خدا می‌خوام وارد خونمون نشن و نبینم تا یه موقع اتفاق بدی براشون نیفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندازی بیرون بهتره تا بکشیش دیگه ولی من حتی جرعت ندارم بگیرمشون

مثل سگ از عنکبوت میترسم

ولی به طرز عجیبی فهمیدم نسیت به ادم ها ترسو هستن و بدبخت

یا زنبور که فوبیا دارم از بچگی ببینم فقط جیغ میزنم

فقط زنیور رو نمیتونم بگیرم چون فوبیا دارم بقیه میگیرن میندازن بیرون بقیه رو کار ندارم خودم میگیرم اروم

من تا عقرب رو گرفتم

خیلی بیچاره ان حشرات

مثل سگ از عنکبوت میترسمولی به طرز عجیبی فهمیدم نسیت به ادم ها ترسو هستن و بدبختیا زنبور که فوبیا دار ...

شاید باورت نشه همین الان یه پشه کوچولو دیدم میخواستم با دست بزنمش کنار بعد یاد تاپیکم افتادم پشیمون شدم😂

یعنی حق داری بکشیخیلی موذی ان

فکر نکنم جایی از قرآن گفته شده باشه که حق دارید پشه و مگسو بکشید و اینکه نمیشه به حشره ها یا حالا حیوانات صفت بدی رو نسبت داد چونکه این موجودات به نظرم پاک ترینن

فکر نکنم جایی از قرآن گفته شده باشه که حق دارید پشه و مگسو بکشید و اینکه نمیشه به حشره ها یا حالا حی ...

پشه ها که تمام تن بچه هارو سوراخ میکنن رو چجوری بیرون کنیم پس؟؟؟

یا مگس ها که میلن روی مواد غذایی و همه چی میشینن ؟