من یه مدت خیلییی نفرین میکردم عصن دست خودم نبود تیکه کلامم شده بود الهی فلان بشی بهمان بشی حتی و بیشتر به نزدیکترین اعضای خانواده ام وقتایی که خیلی رو اعصابم بودن دست خودم نبود یا یه چیز که خیلی دیگه ورد زبونم بود خدا خوارش کنه بود
بعد چیزای بداا
الان تو تاپیکه میگفتن نفرین به خودت برمیگرده
الان ینی به خودم برمیگرده اونا؟ چیکار کنم اثرش بره کلا😐 چون حتی نمیخوام یه درصدم رو خودم و کسایی که بهشون گفتم اثر بزاره
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچوقت برای خودت تعیین نکن که فلان بلا رو سر فلان شخص بیار
بجاش بگو خدایا این آدم این بدی رو در حق من کرد و من اونو به تو واگذار میکنم
هرچند درکل نفرین خوب نیست
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
صدقه دادنتوبه هم ینی پشیمون بشم و طلب بخشش کنم و دیگه انجام ندم اینکارو؟
ببین عزیزم توی دلت توبه کن تو اگه واقعا از کارت پشیمون شده باشی خدا خودش میبینه میفهمه که تو الان پشیمونی ولی یه توبه ای هم داریم که باید به زبون بیاری بگو خدایا من اونموقع نمیدونستم دلم شکسته بود عصبانی بودم ولی نمیخام سر کسی بلایی بیاد و به کسی صدمه ای برسونم بعد صدقه دادن هم اینه که مثلا هزارتومن پنج تومن هرچقدر که میتونی به نیت این که خدا از گناهت ببخشه و حلالیت بگیری از خدا بده به یه فقیری
یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
نه گلم میدونی کیا درگیرش میشن ؟کسایی که با جون و دل آرزوی دشمنی ینفر و دارن میگن ایشالا زندگیش اینطوری بشه اونطوری بشه حسودن بخیل هستن ولی تو دلت شکسته بود الآنم که پشیمون بشی از کارت خدا هم میبخشه تو رو نگران نباش من دیدم که میگم
یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن