2777
2789
الهی فدات شم🥺خیلی سخت و اذیت کنندهبرو ی دعانویس خوب واست دعابنویسهمن عمه هام دعاگرفتن ۳_۴سالی اصلا ...

خدانکنه قلب ❤️

میدونی چیه منم دعا گرفتم دو سال اصلا خبری نبود تازگیا دوباره برگشته باید دوباره برم پیش دعانویس،،سه چهار سال پیش نمیزاشت بچه دار شم دو بار بچه‌م سقط شد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه قلب ❤️میدونی چیه منم دعا گرفتم دو سال اصلا خبری نبود تازگیا دوباره برگشته باید دوباره برم پی ...

الان بچه داری

همزاد تو دیگ خعلی اذیت میکنه حتماپیگیرشووووووووو همین صب پاشدی برو دعابگیر ک اذیت نشی اینقدر

واینک شبااصلا تنها نخاب کسی کنارت باسه

تنها ک باشم دیوونه ام میکنه 😔😔😔😔😔💔 انقد صدا میاد درگوشم یه بارم محکم زد تو گوشم تنها تو اتاق بودم با شوهرمم حرفم شده بود جوری از خواب پریدم فک کردم دست شوهرم بود انقد محکم زد دیدم شوهرم تو پذیرایی خوابه یه طرف صورتمم قرمز قرمز گوشم سوت میکشید رفتم پیش شوهرم خوابیدم

تنها ک باشم دیوونه ام میکنه 😔😔😔😔😔💔 انقد صدا میاد درگوشم یه بارم محکم زد تو گوشم تنها تو اتاق ب ...

اخی عزیزم چقدرم قدرت داره و پررو خدا 

مراقب خودت باش قران هم بذار روسرت حتماحتماااا

الان بچه داریهمزاد تو دیگ خعلی اذیت میکنه حتماپیگیرشووووووووو همین صب پاشدی برو دعابگیر ک اذیت نشی ا ...

بعد از دومین سقط رفتم چندبار پیش دعانویس دیگه همزادم رفت نداشتم تا الان که دخترم نزدیک دو سالشه الان چند ماهه دوباره برگشته باید بازم برم