شاندیز مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 348 عنوان چطوری تیکر بارداری بذارم 123 بازدید | 5 پست دوستان من تازه امشب عضو شدمچطور امضاء و تیکر بذارم؟🙈 خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش 1396/08/12 | 00:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چرچیل عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 8910 نی نی سایت منتنظیماتهردو همونجاس😊 حال متکلم از کلامش پیداست... :)
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91614 من باردار نیستم بچه ها کنکوراست کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شاندیز مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 348 نی نی سایت من تنظیمات هردو همونجاس😊 ممنون خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش
شاندیز مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 348 بزن رو کاربریت بعدم تنظیمات ممنونم خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش