2777
2789

من قبل بارداریم زدم، ولی فک کنم تو بارداری هفته ۲۸ به بعد می‌زنن

باید ازبهداشت بپرسی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان     هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.    این همنفسی چه حس و حالی دارد.    در پیکر من دو قلب دارد ضربان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بهداشت که میرم گفته باید بزنم این هفته از دکترمم پرسیدم گفت ایرادی نداره 

ولی یکم میترسم یه موقع برای جنین مشکلی پیش نیاد

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

من بهداشت که م یرم گفته باید بزنم این هفته از  دکترمم پرسیدم گفت ایرادی نداره  ولی یکم ...

من زدم..ضرری نداشت 

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

نه گلم چه ضرری😍😍😍

اگه ضرر داشت که نمیزدن

منم سر بارداری دومم زدن بهم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
تو چند هفته زدی عزیزم؟

فکر کنم هفته28

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
نه گلم چه ضرری😍😍😍 اگه ضرر داشت که نمیزدن منم سر بارداری دومم زدن بهم

مرسی عزیزم فقط میخواستم خیالم راحت بشه 

شما هم 28 هفته زدی؟

مرسی عزیزم فقط میخواستم خیالم راحت بشه  شما هم 28 هفته زدی؟

دقیق یادم نیست بخدا....

اخه من رگامم داشتم که زدم بخاطر همون یادم نیست کدومو کی زدم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
دقیق یادم نیست بخدا.... اخه من رگامم داشتم که زدم بخاطر همون یادم نیست کدومو کی زدم

مرسی عزیزم ممنون از وقتی که گذاشتی