2777
2789
عنوان

کسایی ک دانشگاه رفتن بیان

247 بازدید | 24 پست

من دانشگاه دولتی شهر دور اوردم ولی نمیزارن برم میگن ازاد یا پیام نور شهر خودم برم. ازاد و پیام نور مدرکش معتبره؟میتونم بعدا جایی آزمون استخدامی بدم ایراد نمیگیرن؟؟

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ازاد 

نه بابا اوکیه برای مدرک 

علم خودت مهمه 

ازاد تهران الان جز بهترینا هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

فرق ازاد و دولتی اینه که دولتی میری درس میخونی بعد میگن اینقدر بده تا مدرکت رو ازاد کنیم و ....

ازاد موقع تحصیل شهریه میدی دیگه دردسر ازادسازی مدرک نداری ۶ ماه بعد مدرکت توی دستته 

اگه برای مهاجرت میخوای اره ازاد هم معتبره ، ولی اگر دولتی رو نری فکر میکنم یک یا دو سال محروم میشی از شرکت در ازمون 

و اینکه اگر رشته مورد علاقه ت رو قبول شدی بجنگ ولی برو و از دستش نده

آره معتبره رشتت چیه؟ ولی خب دولتی بهتره چرا نمیذارن بری؟ خوابگاه نداره؟

انسانی بودم حقوق قبول شدم روزانه خوابگاه دارن ولی سنندج اوردم خودم بوشهرم

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

ن ایراد نمیگیرنمطمئن نیستم ولی شنیدم پیام نور معتبر تر از آزادهرشتت چیه

ن ازاد معتبره چون دانشگاه خارجی هم بخوای بری پیام نور قبول ندارن مدرک ازادو قبول دارن. 

یا من یا هیچکس همون خودم
ن ایراد نمیگیرنمطمئن نیستم ولی شنیدم پیام نور معتبر تر از آزادهرشتت چیه

انسانی بودم میخام علوم تربیتی برم ازاد یا پیام نور 

ن ازاد معتبره چون دانشگاه خارجی هم بخوای بری پیام نور قبول ندارن مدرک ازادو قبول دارن.

گفتم ک مطمئن نیستم

ولی برا مهاجرت من دیدم از غیر انتفاعی هم خیلی ها رفتن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫