2777
2789
عنوان

با بچه همسایه چیکار کنم

108 بازدید | 5 پست

سلام بچه صاحب خونه همش طبقه پایینه اینقد ازش بدم میاد که حد نداره 4 سالشه منم دو تا بچه 5 ساله و 3 ساله دارم کلافم کرده نمیدونم چیکار کنم بخاطرش میخواستم از اینجا برم ولی اینجا هم خونشون خوبه هم کرایش نسبت به جاهای دیگه مناسب تره من خودمم تو خونه کار میکنم اینقد از صبح تا شبم کار دارم خوده مادرم میدونه ولی بازم بچش یکسره پایینه اون وقت خودش یکسره گوشی به دست داره با تلفن حرف میزنه 

بهم بگید چطوری بهش بگم بچشو نفرسته پایین

خیلی راحت

هیچکس از شما و اسایش خودتون و خانوادتون مهمتر نیست

محترمانه تذکر بدید❤

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فردا هر موقع اومد بفرستش خونه شون، به همین راحتی!

یا وقتی اومد، جفت بچه هات را بده دستش ببره خونشون، دوبار که اینجور کنی مامانه جلوی بچه اش را میگیره.

وقتی کاری که دوست ندارید انجام میدید مطمین باشید یه روز ضربش هم میخورید. همین همسایه تون مطمین باش یه کاری میکنه که شما از اینکه نتونستی حالا به اومدن بچش نه بگی،

ناراحت میشی.

بپیچونش .بگو بچه ام خوابه .وقت استراحت شونه بگو قراره باباش بیاد بریم بیرون یا قراره برامون مهمون بیاد .یا بگو بچه ها میان دعوا میشه بچه هام دارن عصبی میشن .یک هفته دوتا بچه هاتو بفرست خونشون .وقتی بچشو آورد سریع لباس بپوش بچه هارو ببر خونش بگو سوپری کار دارم برو بیرون بیا تو خونه سریع بچه هارو هم صدا نکن یجور ضایع بپیچون بفهمه