2777
2789

خواهشاً اگه اطلاعاتی دارید کمک کنید امکان بارداری بعد از زایمان هست ؟ بچه م شیر خودمو میخوره 

حدود ۴۵ روزه زایمان کردم و ۱۵ روز پیش با شوهرم رابطه داشتیم و جلوگیری طبیعی داشتیم 

حالا چند روزه شدید سرگیجه گرفتم و کمی حالت تهوع دارم 

فشارم پایین نیست چون هرچی میخورم خوب نمیشم 

سه روز هم هست که پشت سر هم دارم خواب میبینم پرنده هام جوجه جدید دارن ( دقیقا بارداری قبلیم اولش خواب دیدم پرنده هام جوجه گذاشتن ) حالا شاید خوابم الکی باشه ولی علائمم شبیه بارداریه

کی بی بی چک بزنم؟ اصلا امکان بارداری هست؟ 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله امکانش هست،به نظرم یه آزمایش خون بده

یا خدا پس چی میگن که اگه شیردهی داشته باشیم تخمک گذاری اتفاق نمیفته

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

آره بعد زایمان رحم آماده ی لانه گزینیه باید حتما کاندوم استفاده بشه.من خودم حاصل بعد زایمانم😅

نصیحت امشب:واسه آدم هایی وقت بذاریدکه پدر و مادرشون واسه تربیتشونوقت گذاشته باشن.

خونریزیت مگه قطع شده؟

آره عزیزم من بعد زایمان فقط چند روز اول مثل پریود خفیف خونریزی داشتم بعدش لکه بینی شد و بعدش قطع شد

بابا درست جلوگیری میکردی دیگه

آخه همه میگفتن توی شیردهی تخمک گذاری اتفاق نمیفته بعدش طبیعی جلوگیری داشتیم مگه با جلوگیری هم میشه باردار شد؟