2777
2789
عنوان

بعد سه ماه برگشته

531 بازدید | 19 پست

دماغشم عمل کرده بود انگار برام غریبه بود 

یسری حرفای تکراری ک کنار من شاد نبودی  براهمین رفتم یهوبعد ۴سال فهمیده بود

اینکه من درد تنهایی رو تحمل نمیکنم ک تو بخوای بری با کسی

حق اینکه بری با کسی رو نداری 

تهدید میکرد اگه برم چیکار میکنه باهام 

منم یه پیشنهاد داشتم کمو بیش بهش فکر میکردم ولی ارتباط باهاش نداشتم ،قبلی خیلی اذیتم کرده میدونم کنارش شاد نیستم ولی اون ک بهم پیشنهاد داده هم خودش شاد هم منو دوست داره هم مالی روبراهه میدونم چیزی برام کم نمیزاره اگه قبول کنم از طرفی اون اولین تجربه ام بوده وهنوز حسمو بهش از دست ندادم براهمین جدیده رو قبول نکردم

کتابی که یبار خوندیو دوباره از اول نخون میدونی چرا؟ چون میدونی اخرش چی میشه😉

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻

با اون ادم قبلی نرو توی رابطه

ادمی که دوست داره هیچوقت نمیره نمیتونه که بره

اگ رفت یعنی دوست نداشته

اگه برگشت یعنی بهتر از تو پیدا نکرده

اگر یک بار تونسته بره پس یعنی بازم میتونه😄

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابی که یبار خوندیو دوباره از اول نخون میدونی چرا؟ چون میدونی اخرش چی میشه😉

بهش بگم بره چون پیشنهاد دیگه ای دارم چون میگفت مثل سایه دنبالتم بفهمم کاری میکنی زندت نمیذارم خودم بهش بگم شاید پیشنهاد اون طرفمو قبول کنم

با اون ادم قبلی نرو توی رابطهادمی که دوست داره هیچوقت نمیره نمیتونه که برهاگ رفت یعنی دوست نداشتهاگه ...

الان چتاشو میذارم برات ... نظرتو بگو..واینکه چجوری منطقی قانعش کنم

اصلا لازم به فانع کردنش نداری

اون یکبار تو رو ندید گرفت بهت اهمیتی نداد

تو هم الان همینکارو بکن نادیده اش بگیر بلاکش کن و تمام بزار فقط حسرت بخوره

برای خودت ارزش قائل باش فکر نکنه دم دستی هستی که هر وقت بخواد میتونه بیاد و بره

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

قانع کردن نداره .مگ تعهد داری  بهش 

بگو اون وقتی ک باید میبودی رفتی الانم دوراتو زدی دیدی کسی نیست باز اومدی 

بگو از زندگیت بکشه بیرون وگرنه اونه ک بد میبینه

بنظرت دروغه پیام هاش؟

اهمیت نده گلم.فقط بلاک و تمام.دوبار ادم از یک سوراخ گزیده نمیشه.هیچکاری نمیتونه کنه