2777
2789

همینجوری حسی بگین حستون چیه راجبم حوصلم سر رفت 🥲🥲

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیی عزیزدلمم نظر لطفته🥲🫂❤️

خواهش گل 

میشه یه سوال بپرسم

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

البته عزیزم بپرس اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم 😘

مرسی عزیزم 

شما کاربر عدس کوچولو هستین؟

آخه خیلی خوب بودن ایشون اما الان دیگه نیستن 

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

مرسی عزیزم شما کاربر عدس کوچولو هستین؟آخه خیلی خوب بودن ایشون اما الان دیگه نیستن

از کجا میگی اونم واقعا برام سوال شدددد

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

از کجا میگی اونم واقعا برام سوال شدددد

نمیدونم حسم میگه 

آخه گاهی حسم درست میگه

نمیدونم حسم میگه آخه گاهی حسم درست میگه

اهل کجایی ؟

اره من همون مامان عدس کوچولوام 

با اون کاربری زیاد شناخته شده بودم یجورایی ۲بار عکسمو گذاشتم ک یبارم رفت پربازدید تقریبا همه منو دیده بودن ترسیدم شناسایی شده باشم نمیتونستم تاپیک بزنم تا اینکه تاپیک آخریه بهونه داد دستم و اون کاربری و حذفش کردم و با شماره جدید اومدم تا ترس شناسایی شدن نداشته باشم نمیدونم کی هستی ولی خیلی باهوشی دمت گرم واقعا