2777
2789

بايد از هفته دوازدهم معلوم بشه من دوازدهم سونو وازينال دادم دكترم نفهميد خودشم كرد بعد كه هفته چهاردم رفتم سونو جاي ديگه فهميد دوقلو دارم تعجب كرد چرا با سه بار سونو قبلش نفهميده بوده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ پس پیش بینیم غلط بود. انشالا به سلامتی بدنیا بیاد و خوش قدم و با رزق و روزی باشه زیر سایه پدر م ...

ممنونم ان شاءالله به زودی قسمت شما باشه مادر شدن به لطف خدا ان شاءالله

بايد از هفته دوازدهم معلوم بشه من دوازدهم سونو وازينال دادم دكترم نفهميد خودشم كرد بعد كه هفته چهارد ...

عزیزم سونو بیرون نرفته بودی اصلا؟؟چه حالب چطور مشخص نشد..بعد دوقلوعات تو یه کیسه بودن..چطور دوتا صدای قلب بوده نشنیده

عزیزم سونو بیرون نرفته بودی اصلا؟؟چه حالب چطور مشخص نشد..بعد دوقلوعات تو یه کیسه بودن..چطور دوتا صدا ...

چرا يه سونو هفته شش دادم كه تو اون معلوم نميشه سونوهاي بعدي هم پيش دكتر گيجم كه نفهميد 

مال من تو دوتا كيسه اب جدا بودن وقتي رفتم پيش دكتر اصليم اون فهميد 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چرا يه سونو هفته شش دادم كه تو اون معلوم نميشه سونوهاي بعدي هم پيش دكتر گيجم كه نفهميد  مال من ...

عجیبه چطور ندیده اخه دوازده هفته که خیلی بزرگن و واضحه..شش هفته مشخص نشد با سونو بیرون؟اخه خیلیا تو همین شش هفته میفهمن دوقلویه