2777
2789
عنوان

شوهرم با جاریم رقصید

| مشاهده متن کامل بحث + 7178 بازدید | 109 پست
درسته اما شوهرش رقصیده با زن داداشش که اونم جای خواهرشه شوهرش این کارو کرده و ما نمیتونیم بگیم دارش ...

اره راست میگی عزیزم منم میگم قطعا همسرشون منظوری نداشته وگرنه خود اسی ک زنه زودتر متوجه میشه ولی به قول خودت خوبه به این جوگیرا یه یاداوری بشه که به حد و مرزشون واقف تر باشن نه حتما با دعوا ولی جدی اگر این مساله همسرش رو ناراحت میکنه جایی برای تکرار نداره 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگم که حسه اولین بار بود اومد سراغم،یه حس مالکیت انگار.نمیدونم واقعا

شوهرت رو جر ندادی

بگی مگه من بوقم اونجا که بری با اون برقصی.

من جاریم این اواخرا خیلی به شوهرم نزدیک شده بود خیلی .

شوهر خودش تحویلش نمیگیره .در پی اینه که رابطه من رو با شوهرم خراب کنه.

دیگه چشمتون روز بد نبینه .شوهرم رو به بهانه های مختلف نثل ماساژ دادن و...دستکاری میکرد .

هم جاریم وهم شوهرم رو نشوندم سر جاش به شوهرم گفتم من که خواهر ندارم شوهر داشته باشه .اما منم میرم پسر عموهام پشتم رو ماساژ بدن .

من میرم برادرت رو ماساژ بدم .کمرش رو پشتش رو .

با اینکه میدونست من خجالت میکشم ولی قسم خورده بودم بکنم.

وجلو چشمش برا اینکه شوهرم بفهمه منم میتونم ‌دست برادر شوهرم رو گرغتم پشت کردنش رو کمی ماساژ دادم .

ونگاه عجیبی به جاریم وشوهرم کردم .

ولی جاریم داشت منفجر میشد بخدا .

گفتم چرا ناراحت شدی .اینم جای برادرمه .مگه تو اون روز شوهر منو ماساژ ندادی کمرش خوب شد ؟حالا منم باید شوهر عزیز تو رو خوب کنم.و..

شوهرت رو جر ندادیبگی مگه من بوقم اونجا که بری با اون برقصی.من جاریم این اواخرا خیلی به شوهرم نزدیک ش ...

عزبرم ما رابطه مون اینطوری نیست.جاریم سرش به زندگی خودشه.کسی چشم به کسی نداره