2777
2789

دوستان شوهرم سنگ ۵ میل تو قسمت فوقانی حالب داره  هفته پیش تو سونو مشخص شد،بعد ۱ هفته امروز رفتیم‌سیتی اسکن لگن و شکم دیدیم سنگ حرکت کزده اومده پایین  نزدیک مثانه،دکتر گفت ۱ هفته دیگه طناب بزنه هندوانه و مایعات زیاد بخوره ببینم اگه دفع شد که هیچ اگه نه عمل، ۲ روز بود شوهرم‌درد نداشت،،امروز ۳۰۰تا طناب زد و دوید  اوند خونه شربت اورتیکا خورد چنان‌درد شدید و کشنده ای گرفت که نتونست ۲ دقیقه تحمل کنه شیاف گذاشت،این‌درد بخاطر حرکت سنگ بوده یا چی؟

بله وقتی سنگ تکون بخوره درد داره..داداش منم سنگ کلیه داره...قطره سنکل میخوره و بعدش یا میدوه یا طناب میزنه ..فعلا یکیش دفع شده

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله وقتی سنگ تکون بخوره درد داره..داداش منم سنگ کلیه داره...قطره سنکل میخوره و بعدش یا میدوه یا طناب ...

اخه مال شوهرم‌تو حالب،بعد طناب زدن دردش عجیب وحشتناک میشه جیگرم کباب میشه کج راه میره😢😢😢😢قطره سنکلم‌میخوره  حارخاسک خارشتر هرقشون و میخوره

خون داخل ادرارش هست آره وقتی سنگ حرکت میکنه دردش غیر قابل تحمل میشه فقط به طناب زدن ادامه بده و مایع ...

وقتی دردش خیلی شدید میشه ننیتونه تحمل کنه شیاف میزاره دوباره طناب می زنه شیاف جلو حرکت سنگ و نمیگیره؟

اخه مال شوهرم‌تو حالب،بعد طناب زدن دردش عجیب وحشتناک میشه جیگرم کباب میشه کج راه میره😢😢😢😢قطره سن ...

من خودم داشتم از شدت درد استفراغ میکردم دردش خیلی زیاده ولی اگه بتونه تحمل کنه سنگ دفع کنه خوبه تا اینکه عمل کنه

اخه مال شوهرم‌تو حالب،بعد طناب زدن دردش عجیب وحشتناک میشه جیگرم کباب میشه کج راه میره😢😢😢😢قطره سن ...

واقعا کلیه درد بده امان ادمو میبره...توکل به خدا انشاءالله زودی سنگش بیاد زاحت بشید

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
من خودم داشتم از شدت درد استفراغ میکردم دردش خیلی زیاده ولی اگه بتونه تحمل کنه سنگ دفع کنه خوبه تا ا ...

مال شماوتووحالب بود ،مال شوهرم‌یه قدمی مثانه،وای واقعا بعد طناب زدن و دویدن بدون شیاف غیر قابل تحمله،فقط میترسم شیاف جلو حرکت سنگ و بگیره😥😥😥

مال شماوتووحالب بود ،مال شوهرم‌یه قدمی مثانه،وای واقعا بعد طناب زدن و دویدن بدون شیاف غیر قابل تحمله ...

شوخی میکنی دیگه  شیافت چه ربطی به مثانه داره  البته میتونه بره درمانگاه امپول مسکن بزنه تا ۲۴ ساعت راحته 

شوخی میکنی دیگه شیافت چه ربطی به مثانه داره البته میتونه بره درمانگاه امپول مسکن بزنه تا ۲۴ ساعت ر ...

منظورم‌اینه دردش و ساکت میکنه جلو حرکت سنگ و نمیگیره؟ چون اون لحظه که دردش شدید میشه میگن سنگ حرکت میکنه

من خودم داشتم از شدت درد استفراغ میکردم دردش خیلی زیاده ولی اگه بتونه تحمل کنه سنگ دفع کنه خوبه تا ا ...

یعنی بدون شیاف درد و تحمل کنه؟  انقد شدید میسه تا حد بیهوشی میره😭😭😭

یعنی بدون شیاف درد و تحمل کنه؟ انقد شدید میسه تا حد بیهوشی میره😭😭😭

نه عزیزم  شیافت و مسکن که جلو حرکت سنگ نمیگیره اون سنگ بخواد حرکت کنه کاری به شیافت نداره وقتی بدن آروم باشه بیشتر میتونه ورزش کنه و راه بره شوهرت میگم شیافت استفاده میکنه میتونه بره امپول میکنم بزنه اثر دهیش بیشتره و مدت بیشتری درد حس نمیکنه من هر وقت درد داشتم میرفتم امپول مسکن میزدم