2777
2789

همین الان ی پستی اینستا دیدم خانوم معلمه میگفت اسم دانش اموزش خیلی قدیمی و نازیبا بودع 

کامنتا رو خوندم با بعضیاش اینقد غصه خوردم 

شما اسم قدیمی اطرافتون شنیدین؟ 

همسایه ابجیم اینا ی پسر بچه هفت هشت ساله خیلییییی خوشگل شبیه مدلای خارجی چشم رنگی مو طلایی اسمش گذاشتن عزیز☹️اسم پدربزرگش بوده

اسم هم کلاسیم (متولو ۸۱) ابراهیمه ،اون یکی اسماییله

رحیمم داریم 

اخه اینا چه اسماییه  برا بچه انتخاب کردن😭

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه هم کلاسی داشتم اسمش جمیله بود😑اسم مادربزرگش بود. فک کن. دختر 15 ساله جمیله😑

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

قدیمی نه اما همکلاسی پیش دبستانی دخترم اسمش شنآی هست من خوشم نمیاد

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
اسم هم کلاسیم (متولو ۸۱) ابراهیمه ،اون یکی اسماییلهرحیمم داریم اخه اینا چه اسماییه برا بچه انتخاب ک ...

الهی🥺حالا وقتی بزرگ میشن یکم کم میشه از دردناک بودنش 

ولی ی سری اسما واس بچه واقعا عجیبه 

دوستم اومد مغازمون تازه زایمان کرده بود تبریک گفتم کلی داتشم بچه شو ناز میدادم یهو گفت اسمشو گذاشته قاسم اصلا نمیدونسم چی بگم خشکم زد

من ی همکلاسی داشتم خیلی دختر با مهری بود

مامانش حامله ک بوده مادربزرگش فوت میکنه قرار بود اسمشو بزارن ارزو ولی بعدش همه میگن اسم مادر بزرگش ک مدینه بوده بزارن

همیشه می‌گفت اسممو دوس ندارم

باز یکی از فامیلامونم میخواستن برن زیارت تو راه تصادف میکنن و مادرش میمیره بعد چندین سال ازدواج کرد و بچه دار شد اسم مادرش(هنگامه) گذاشت روی دخترش

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

دبه( منظور دبه آب و ایناست)  

این در برابر بقیه اسمای سمی که شنیدم درصد سمیت بالاتری داشت.

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024         غرفه‌ی ما در با سلام: https://basalam.com/shopkinz

یه هم کلاسی داشتم اسمش جمیله بود😑اسم مادربزرگش بود. فک کن. دختر 15 ساله جمیله😑

وای خیلی ناراحت میشم اسم رو اعتماد ب نفس ادم تاثیر داره تا ب سن قانونی نرسی هم نمیتونی عوض کنی تو مدرسه ب اون اسم صدا زده میشی خیلی سخته حالا جمیله هم خیلی زیاد قدیمی نیست

من ی همکلاسی داشتم خیلی دختر با مهری بودمامانش حامله ک بوده مادربزرگش فوت میکنه قرار بود اسمشو بزارن ...

هنگامه قشنگه اما مدینه... 

دوست من اسمش نسترنه اسم خاهر کوچیکتر شهربانو اونم مادربزرگشون فوت میشه اسمشو میذارن رو طفلکی