2777
2789
عنوان

خوابگاهی ها لطفاً بیا هرکسی که تجربه زندگی در خوابگاه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 92 پست

وسایل حموم مثل حوله، لیف، لگن حتی😂اگر ماشین لباسشویی داره نبرلگن.

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دمپایی چرا؟😂خوبه پس من دوست دارم کار پیدا کنم پاره وقت

خب بخوای بری دستشویی و حموم باکفش که نمیتونی

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

دمپایی چرا؟😂خوبه پس من دوست دارم کار پیدا کنم پاره وقت

تو خوابگاه هم سلف داره غذا میدن معمولا اونجا دانشجو میگیرن که غذابکشن میتونی بری اونجا

کتری هم باید ببرم ؟؟؟

اره کتری کوچولو کفایت میکنه برا خودت

یه ماهیتابه قابلمه کوچیک و بزرگ برا پلو و خورش 

لیوان قاشق چنگال 

ازین نطم دهنده های باکسی هم ببر خ بدرد میخوره

لباس تو خونه ای هات مرتب بچین اونجا تو باکس زیپشو ببند 

قفل صندوقی هم ببر کمدتو قفل کنی 

اصلا طلا با خودت نبر به هیچ وجه 

چمدون بزرگ و سبک بخر 

دارو هم ببر

قرض صد درد حالت تهوع 

عرق نعنا و نبات و این چیزام بدرد بخور