2777
2789

من بلوچ ام اما کرمان قبول شدم رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی اما هیچی نمیدونم میترسم لطفاً کسانی که تجربه زندگی در خوابگاه با چند نفر دارند برام توضیح بدند 

چی ببرم؟

چیکار کنم؟

لوازم شخصیت مثل مسواک و.. ببر یه پتو و بالش ببر برای خودت..یه لباس خواب پوشیده داشته باش پیش خودت..

ولی زیاد چیز میز گرون قیمت ورندار اونجا گم شدن وسایل زیاد اتفاق میوفته

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای آرزوم بود برم خوابگاه☹️نشد ولی مامانم ۴۰ سال پیش خوابگاهی بوده کلی خاطره داره 😅

منم قراره برم خوابگاه واقعا تجربه هاتون و بگید قبلا خوابگاه بودم برا کنکور ولی جو دانشگاه با کنکور فرق داره

هَـر لَحظـ💚 ـه‌تو زِندِگـ🌱ـی کُن:)️.⏰ 🥹خدایا خودت کمکم کن_حس راحتی دارم وقتی این تصمیم و گرفتم_خدایا شکرت _تغییر از ی جایی شروع میشه و این لحظه شروع تغییر منه 💪_بریم برسیم ب خواسته هامون😍🌱۲۰مهر بهترین خبر بالاخره شدم خانم دکتر😍🥹
وای آرزوم بود برم خوابگاه☹️نشد ولی مامانم ۴۰ سال پیش خوابگاهی بوده کلی خاطره داره 😅

من میترسم قرار از خانواده دور بشم کسی ندارم یزد هم از شانس بدم قبول نشدم برادر اونجاست اونجا درس خونده خونه گرفتیم اما من کرمان قبول ام باید برم خوابگاه هیچ پیش زمینه ای ندارم

ما تقریبا تو دهه ۸۰ خوابگاهی بودم ولی اونموقع نه گوشی بود نه مواد والکل و نه کسی جرات داشت اسم دوست پسر بیاره خ هم خوش میگذشت الان ولی دنیا خ عوض شده

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

پتو و بالشت

قابلمه 

ظرف

پرده برا تختت

ملافه

مسواک و شونه و روتین پوستیت

لباس

پلوپبز کوچیک اگه داری ولی واجب نیس

اسپیکر اگه داری

با هرکسی هم زود صمیمی نشو اول بشناس بعد

رمز کارت و پولاتم فقط خودت بدون 

منم قراره برم خوابگاه واقعا تجربه هاتون و بگید قبلا خوابگاه بودم برا کنکور ولی جو دانشگاه با کنکور ف ...

دانشگاه که شیرینتره خوابگاهم به نظرم بسته به خودتون داره اجتماعی باشی سخت نمیگذره 

زن داداشم که خیلیییی حساسه دو سال ارشد خوابگاه بود راضی بود

من میترسم قرار از خانواده دور بشم کسی ندارم یزد هم از شانس بدم قبول نشدم برادر اونجاست اونجا درس خون ...

تخت بالارو هم بردار درست بالا رفتن پایین رفتنش سخت

اما خوبیش این هرکسی از راه میرسه خودشو پهن نمیکنه رو تختت 

چوب لباسیم ببر رو تختت بزنی برا لباسا دم دستیت

قفسه برا کتاب جزوه ای 

حتما حتما پرده برا تختت ببر هم لباس عوض کردن راحتی هم راحت پرده رو میکشی خصوصیش میکنی 

سه راه هم ببر