2777
2789

خلاصه میگم ک سرتونو درد نیارم

راستش ی مدته خیلی داغونم

علت اصلیشم اینه ک با شوهرم شد دعوام

زنگ‌زدم ب خاهرم گفتم هقدناممو بزار کنار میخام برگردم الان بیام ببرمش برم دادگاه خیلی حالم بد بود شما متاهلید خودت ن درک میکنید ادم گاهی کارت ب استخوانش میرسه

بعد بابام ب جای اینکه خودش بیاد دیدم دادش کوجیکم ک ۱۴سالشه با خاهرامو فرستاده

بعد جلوی خاهرام شوهره آشغاله بی همه چیزم تمام رازای زندگیمونو گفت خیلی حالم بد شد ب حدی ک چندبار سرمو زدم دیوار از ناراحتی زیاد جلو چشم حاهرم

خاهرمم خرچی از دهنش درامد ب شوهرم گفت بعد منو ب زور برد خونه بابام

خلصاه چندماه میگذره ولی دیگه نمیتونم پیش خاهرم پز زندگیمو بدم نه اینکه بگه حسادت کنه نه خاهرمو خیلی دوسدارم

ولی دیگه نمیتونم حرفی بزنم انگار لال شدم

شوهرم بعده دو هفته مثل سگ‌پشیمون شد آمد دنبالم منم برگشتم‌الانم باردارم ولی خب هی مثل کینه مونده رو دلم

خیلی داغونم

بنظرتون چکار کنم

توروخدا نگید چرا زنگ زدی ب خونتون و...

خیلی داغون بودم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

یه دوره ای تو زندگی همه انگار هست زود کم میاریم زنگ میزنیم بیچاره خواهرا اونا میان دفاع ما ما پشیمون میشیم همون لحظه ولی اون طفلیا بخاطر ما تا تهشو میرن ..... گذشت ولی دیگه به هیچ وجه خواهر و برادرتو دخالت نده میخوای جدا شی با شوهرت برین دادگاه جدا شین با برگه طلاق برو خونه بابات 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه اتفاقیه که افتاده الآنم باردار و حساسی بهش فکر نکن 

پز زندگیتو هم نه برا خواهرت و نه هیچ کس دیگه نده هیچ وقت 

خوشیا و ناخوشیاتون برا خودتون دوتا باشه. دلیل نداره کسی از درون زندگیتون باخبر بشه

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

دیگه اتفاقیه که افتاده الآنم باردار و حساسی بهش فکر نکن پز زندگیتو هم نه برا خواهرت و نه هیچ کس دیگه ...

آره قبول دارم ب شدت

ولی وقتی سرم خورد سنگ فهمیدم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

عزیزم شوهرت گفته تو که نگفتی ولش کن دیگه بهش فکر نکن الان بارداری استرس خوب نیست به خدا منم کشیدم الان دخترم عقد کردست زندگی همینه فکر می‌کنی دیگران مشکل ندارن می‌دونی منم الان غصه ی مادر مریض خونشون داغون پدرم فوت شده دوتا خواهر اسانس حقوق بیکار سی و شش سال دارن محردن مادرم داره دق می‌کنه خلاصه 🥺😔

عزیزم شوهرت گفته تو که نگفتی ولش کن دیگه بهش فکر نکن الان بارداری استرس خوب نیست به خدا منم کشیدم ال ...

عزیزم برات صلوات میفرستم انشاالله خدا کمکت کنه

آره قبول دارم ب شدتولی وقتی سرم خورد سنگ فهمیدم

بیخیال . خیلی سخت نگیر . برا هممون پیش میاد . آدمیم دیگه بعضی وقتا کم میاریم و اشتباه میکنیم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.