2777
2789
عنوان

خانومای بچه دار بیایید لطفا

182 بازدید | 16 پست

خانوما دخترم ۱۴ ماهشه ۱۵ روزه یهویی ترک شیر کرد اصلا شیشه رو لب نمیزنه نمیخوره ب هیچ عنوان وقتی میبینتش عصبانی میشه پرتش میکنه اونور

شیرخشک عوض کردم شیشه عوض کردم فایده نداره

۴ روز خیلی بی قرار بود همش کریه نیکرد تو خواب ناله میکرد تو همون ۴ روز اصلا شیر نخورد بعدشم تا الان نخورده

تو لیوانم کم میخوره در حد ۳ پیمونه

نگران استخوناشم بنظرتون چیکار کنم؟

۲تا دکتر بردم چیز مشخصی بهم نگفتن

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خودتونم نمیخوره؟

شیر خشکی هستش

شیر خودمو‌ نخورد

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧
غذا کمکی نمیدی مگه؟؟؟؟

چرا دیگه الان با غذا میمونه دیگه

خب زود نیس برای از شیر گرفتن؟؟؟ میترسم کلسیم بدنش کم شه

عزیزم دور از‌جون دخترت

شاید‌ تو‌تا‌پیکامم باشه

دختر منم دقیقا ۱۸ماهگی‌ اینجوری شده بود

البته کلن اعتصاب غذاهم کرده بود

چهارتا دکتر بردم چون اضافه وزن داشت محل نمیدادن میگفتن خب نخوره چاقه بزار لاغرشه

آخر دیدم علاوه بر نخوردن چقدهم سرفه میکنه شبا

بردمش متخصص ریه اطفال

نگو بچه عفونت داشت ک چیزی نمیخورد😭😭

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
دختر منم خودش شیرو ترک کرد.یه روز پاشد دیگه نخورد.۱۸ ماهش بود.

باز ۱۸ ماهکی خوبه این هنوز کوچیکه نگران استخوناشم

عزیزم دور از‌جون دخترتشاید‌ تو‌تا‌پیکامم باشهدختر منم دقیقا ۱۸ماهگی‌ اینجوری شده بودالبته کلن اعتصاب ...

من یک سالگی بردمش چکاپ عزیزم

مشکلی نداشت

غذارو میخوره

شیر رو هم تو لیوان میخوره یه مقدار

کلا میک که میزنه عصبانی میشه پرت میکنه اونور نمیدونم شاید دندونای اسیاب در میاد اینجور شده

سوزش ادرار نداره ؟

دهانش افت نزده ؟

زبونش و کل دهانش رو ببین شاید حساسیت گرفته و نمی تونه پستونک رو میک بزنه ....اگه با لیوان میخوره همون ۳ تا پیمانه توی روز کافیه ...توی غذا کره گیاهی بریز تا جبران بشه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من یک سالگی بردمش چکاپ عزیزممشکلی نداشتغذارو میخورهشیر رو هم تو لیوان میخوره یه مقدارکلا میک که میزن ...

ببین ی سوزن اول داغ کن ضدعفونی بشه چندتا سوراخ دیگه رو سر شیشه درست کن شاید چون شیرکم میاد کلافه میشه حال نداره بخوره دیگه😁

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
سوزش ادرار نداره ؟دهانش افت نزده ؟زبونش و کل دهانش رو ببین شاید حساسیت گرفته و نمی تونه پستونک رو می ...

نه یک سالگیم بردمش چکاپ یعنی ۲ ماه پیش هم ادرار هم خون

دهنشم هیچی نداره به نظرت باز ببرمش ازمایش خون انجام بده؟؟

نمیدونم منم درمونده ام

خیلی دستشو انگشتاشو سمت لثه هاش هاش که دندون اسیاب جاشه میبره نمیدونم شاید میک میزنه جاشون درد میگیره

غذارو میخوره ولی

ببین ی سوزن اول داغ کن ضدعفونی بشه چندتا سوراخ دیگه رو سر شیشه درست کن شاید چون شیرکم میاد کلافه میش ...

ن اخه اوکیه همیشه با همین میخورد ۳ تا سوراخ داره یکی دیگه هم داره خونه اون بیشتر ازش شیر میاد اصلا اجازه نمیده بذارم تو دهنش

نه یک سالگیم بردمش چکاپ یعنی ۲ ماه پیش هم ادرار هم خوندهنشم هیچی نداره به نظرت باز ببرمش ازمایش خون ...

اکه تب و بیقرای نداره چکاب نمی خواد ...احتمالن دندون درد میاره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اکه تب و بیقرای نداره چکاب نمی خواد ...احتمالن دندون درد میاره

به جز همون ۴ روز که شروع شیر نخوردنش بود دیگه بی قراری نکرد همونم بردمش دکتر گوش و گلوش چک شد چند روز پیش بار بردم گفتن کشکلی نیس