2777
2789
عنوان

بنظرتون دانشگاه نرفتن بده

121 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها 

من ۲۵ سالمه از بچگی آموزشگاه زبان رفتم و خوندمش تا الان که مدرس زبان توی آموزشگاهم 

ولی دانشگاه نرفتم 

یک سال هم هست که ازدواج کردم همسرم لیسانس داره الان دارم فکر میکنم کاش میرفتم دانشگاه حداقل توی آینده به بچه م میگفتم که گذرم از دانشگاه هم داشتم ولی...🥺نمیدونم چیکار کنم خیلی سردر گمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال شغل داری و علمشو داری بیکار که نبودی

فرقی نداره

تو میخواستی زبانو تو دانشگاه بخونی، توی آموزشگاه خوندی

شاید محیط دانشگاه یکم برات متفاوت تر می‌بود اگر میرفتی که خب فک کنم اونو توی کار هم میشه تجربه کرد

دانشگاه نرفتن وقتی بده که کلا هیچ پبشرفتی نکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دوس دارم برم که در آینده نگم دیپلمم شرایطشو دارم ولی همسرم میگه بنظرم وقت تلف کردنه ولی اگه دوس داری ...

همه حتما نباید دانشگاه برن،مدرک بی استفاده برا چیه اخه

منم دارم وقتی استفاده ای نیس خب بود و نبودش فرقی نداره

چه رشته ای دوس داری؟زبان؟توی شغلت تاثیری داره؟

همه حتما نباید دانشگاه برن،مدرک بی استفاده برا چیه اخهمنم دارم وقتی استفاده ای نیس خب بود و نبودش فر ...

بله زبان رو میخوام ادامه بدم نمیدونم توی کارم هم میتونه تاثیر مثبت داشته باشه 

شما چی خوندید؟شاغلید 

بله زبان رو میخوام ادامه بدم نمیدونم توی کارم هم میتونه تاثیر مثبت داشته باشه شما چی خوندید؟شاغلید

ژنتیک خوندم

شاغل نیستم

یه چندسالی ناخنکار بودم که ناچارا دیگه گذاشتم کنار

تحقیق کنید اگر توی شغلتون تاثیر داره تحصیلات دانشگاهی برید

وگرنه انرژیتون بزارید برای یک هدف دومی