2777
2789
عنوان

پسر خالم

124 بازدید | 10 پست

سلام خانما شبتون بخیر..:)💙

دوست داشتم راجب این موضوع اینجا صحبت کنم چون حس میکردم قطعا تجربیاتتون خیلی بهم کمک میکنه پس

خواهرانه منو راهنمایی کنین💙

من یه پسر خاله دارم که ده سال از خودم بزرگتر..

ظاهر خوبیم داره همه چیش اوکیه

الان نزدیکه دوساله که خیلی خیلیی سعی میکنه به من نزدیک شه مثلا کلییی پیام میفرستاد..

کلی از من تعریف میکرد میگفت تو خوشگلی تیپت عالیه و این حرفا

یه تایمی میگفت تو عین خواهرمی دوست دارم هواتو داشته باشم

و واقعااا همه جا هوامو داشت همه جا پشتم بود خیلی ادم با معرفتیه..

منم گفتم وقتی منو به چشم خواهری میبینه منم نظر خاصی نباید داشته باشم

گذشت چند شب پیش پیام داد که دلم میخواد بغلت کنم کنارم باشی ببوسمت..!

چون خیلی با هم شوخی داریم گفتم من فقط نیمه گمشده در به درمو میبوسم ن پسر خالم..!

از اون تایم کلا با من کات کرد ارتباطشو..دیگه ن حرفی پیامی هرجاییم من برم نمیاد کلا معلومه ازش..منم هستم میره اتاقی جایی منو نبینه

حس میکنم بهش دلبسته شدم انگار عادت کرده بودم یه محبتاش..با اینکه میدونم با صد نفرم هست

ولی واقعا تو چشم منم عین برادر بود

اخرش..

بنظرتون پیام بدم بهش بگم که چرا از من دلخوری یا..فراموش کنم..

ببخشین طولانی شد شما جای من بودین چیکار میکردین🥺💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با صد نفره بیخیالش شو دو تا پا داری چهار تا دیگه قرض کن و دور شو ولی اگه پسر نجیبی و دوسش داری ...

اره واقعا میدونم که هست ولی به من میگفت من سینگلم..

نمیخوام رابطه عاطفی داشته باشیم میگم اگه مثل خواهرش بودم چرا اینجوری کرد فکرم درگیر شده..

اره واقعا میدونم که هست ولی به من میگفت من سینگلم..نمیخوام رابطه عاطفی داشته باشیم میگم اگه مثل خواه ...

هیچ وقت جاهی خواهرش نبودی اینا میگن که نزدیک بشن و صمیمی و حرف بزنن...بعد دیده تو راه نمیدی و سر سنگین جواب دادی بیخیال شده ...اون اگه قصد ازدواجم داشت چت نمیکرد خواستگاری میکرد....

وارد این جور رابطه های دوستی اونم با فامیل اشتباهه و درد سر داره.

دیگه پیام نده ...توام وانمود کن ناراحتی و از حرفش ناراحت شدی