امدم سن واقعیمو بگم 14/۱۵ همون 15سالمه البته کامل نشده حالا بیاین بد بگین بیاین مثلا من کوشولوهم هاهاهاهاهاهاهاها مگه چشه هان تاحالا بشه ندیدی خدافظ هههههه
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
همین رفتارت نشون میده مناسب سنت نیست حرف گوش کن از کسی ک زخم خورده
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
ای بابا من مغزم مثل 100ساله هاست خاستم شبیه اپاراتیا باشم بابا🤣🤣فقد برو اپارات سکته میکنه اونا مغز ...
آپارات آره معلوم الحال زیاد داره فعلا درگیر بحران 15 و 16 سالگی خود پیر بینی هستی 😂💔 خودمم عین تو بودم اسمت چیه
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
جونگین چقده زیبا شده جرر چیک چیک بوم 🤣🤣استی نکنه تو استی هستی
اره
چیزی زدی احیانا😂😂
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
منم سنم ۱۵ ولی عقلم خیلی بیشتره 😂مشخصه مغزتم کوچیکه ک اینطوری حرف میزنی
من حدود یک سال زبان انگلیسی بصورت خودآموز میخونم و بیشتر از 2300 لغت رو با لهجه آمریکایی بصورت کاملا دقیق تلفظ میکنم که از ویدیوهای آموزشی استخراج کردم یعنی صرفا نرفتم لغت حفظ کنم ، مثلا وقتی تو مترجم گوگل و بینگ لغات تلفظ میکنم مترجم اون لغت رو تشخیض میده ولی یه مشکل خیلی بزرگی دارم اونم اینه دایره لغات خیلی گستردست ، وقتی یک ویدیو یا پادکست رو گوش میکنم 30 تا 40 درصد شاید متوجه بشم چون از لغات جدید استفاده میکنن که در دایره اون 2300 لغت نیست ، البته هر روز دارم با ویدیوهای جدید لغات جدید یاد میگیرم ولی چه مدت میشه این روش رو ادامه داد و اعتراف میکنم زمان خیلی زیادی نیاز داره
هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم