2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با علوم تربیتی میتونی آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنی

حقوق خیلی سخت و سنگین و طاقت فرساست 

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍

یک عدد کارشناسی ارشد حقوق هستم ک میمیرم براش 😁 حقوق خیلی سخته خیلی خیلی باید تلاش کنی و روحیه قوی داشته باشی . ب وکالت قضاوت سردفتری یا مشاور حقوقی علاقه داری ؟ ب این شغل هایی هم ک میتونی با انتخاب هر رشته داشته باشی فکر کن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یک عدد کارشناسی ارشد حقوق هستم ک میمیرم براش 😁 حقوق خیلی سخته خیلی خیلی باید تلاش کنی و روحیه قوی د ...

میگما ازمون استخدامی دادین؟!

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
یک عدد کارشناسی ارشد حقوق هستم ک میمیرم براش 😁 حقوق خیلی سخته خیلی خیلی باید تلاش کنی و روحیه قوی د ...

الان سر کار هستید خودتون ؟ 

من قضاوت دوست دارم واسه دادگستری مثلا دادیار یا دادستان

الان سر کار هستید خودتون ؟ من قضاوت دوست دارم واسه دادگستری مثلا دادیار یا دادستان

من الان دفترم رو دارم عزیزم . آزمون قضاوت میتونی شرکت کنی . خانم ها میتونن دادیار بشن

از کارتون راضی هستید حقوق و مزایاش خوبه؟آخه منم خیلی دوست دارم ولی هرکی میرسه میگه کارش زیاد نیست

من خودم سردفتر هستم . سردفتر اسناد رسمی .  حتما تابلو دفتر اسناد رسمی رو تو شهرتون دیدی 

من حقوق نمیگیرم . درآمدم متغییره بستگی ب تعداد مراجعه کننده در ماه داره . تازه کارم دفترم هنوز ۶ ماه نشده افتتاح کردم . میانگین ۱۵۰ تا ۲۵۰ میلیون در ماه تراکنش دارم . مبلغی ب اداره ثبت باید بپردازم از بابت تنظیم هر سند . ۱۰ درصد درآمدم هم برای دفتریار هست.  ۱۰ درصد هم حق کانون سردفتران . خالص برام میانگین ۷۰ تا ۸۰ میمونه تقریبا . 

هرکسی گفته برای حقوق کار نیست ب صحت عقلش شک کن حتما 😁

ازمون وکالت ۲ بار در سال . هر ساله 

ازمون قضاوت . هر سال 

ازمون سردفتری اسناد رسمی . هر سال 

ازمون استخدامی بانک ها و موسسات برای کارشناس حقوقی. سالی چندین بار 

چه رشته ای رو میشناسی این همه ازمون برگزار کنه ؟

من خودم سردفتر هستم . سردفتر اسناد رسمی . حتما تابلو دفتر اسناد رسمی رو تو شهرتون دیدی من حقوق نمیگ ...

آره ولی لامصب سخته درسهاش

البته کارشناس حقوق بیکار هم کم نداریم بستگی به تلاش خود فرد داره