دخترم کلاس سومه خیلی درونگرا و از نظر اجتماعی ضعیفه پارسال نصف سال رو مدرسه نمیرفت دو روز میرفت دو روز نمیرفت و گریه میکرد که با بچه های کلاس مشکل داره چون اضافه وزن داره خیلی مسخرش میکردن و بچم واقعا اذاب میکشید این بماند ما اصلا رفت و آمد نداریم با کسی خانوادم شهرستانن و برای همین دخترم با کسی جز خودمون هم صحبت نشده و رفت و امد نداشته اما امسال بهتر شده خیلی روش کار کردیم و... هرچی امسال جلوی معاون و مدیر خواهش کردم کلاسشو با این بچه ها که دومم باهاشون بوده عوض کنه چون اینا باهم لج افتادنو روشون به روی هم بازه ولی اصلا گوش ندادن حالا از اول سال هفته ای دو سه بار دعوا میشه علتشم از کینه های پارسالع مثلا دخترم میخواسته بره دستشویی جلوشو گرفتن و اذیتش کردن، بهش میگفن چاقالو...... امروزم دعواشون شده گفتن خودتو و خواهرت فلانین و هلش داده بعد دخترم عصبی شده مقنعه دختر رو گرفته معلمم رسیده سر کلاس بدون اینکه بپرسه چی شده زده تو گوش دخترم جلوی بچه ها، بعدم کل روز انداختتش بیرون و بچه ها انقدر مسخرش کردن در حدی که رفتم دنبالش یکی از بچه ها گفت خاله خانممون همچین زد تو گوش حدیث!!!
حالا کلاسشو عوض کردن😑
خیلی عصبانیم بچمو تنها گیر اوردن، چیکار کنم؟؟ کلاسش عوض شده دیگه نیازی به هم صحبتی با معلمه نیست ولی باید یکاری بکنم
بنظرتون برم مدرسه به مدیر بگم و اسم شکایت ببرم یا پی وی معلمه بهش بگم
چی بگم و چیکار کنم