2777
2789
عنوان

کنکوریها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست
آخه یازدهمم باید ترمیم کرد اونوقت خیلی نمیشن؟ راستی شما که با ده هزار منطقه ۲پزشکی تعهدی میاوردی؟زدی ...

خیلیا توی همین شرایطن همزمان یازده و دوازدهم ترمیم میزنن 

نه من تعهدی نزدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم....هم خودش خیلی پکر شده هم خودمون ولی سعی می‌کنیم برش گردونیم به روال درس

حق داره 

اصلا یه حس خیلی بدی هستش 

قابل توصیف نیست 

از یه طرف دوس داری بکوب بشینی بخونی 

از یه طرف ترس قبول نشدن 

بنظرتون بخونه سال بعد پزشکی میاره؟شما مشاور هم میگیرید؟قلمچی شرکت میکنید؟

والا من هنوز نتونستم کنار بیام 

یعنی هنوز نمیتونم شروع کنم 

ولی آزمون قلمچی واقعا خوبه اشتباهی که سال گذشته کردم و نرفتم و خب مشاور خوبه داشته باشی

حق داره اصلا یه حس خیلی بدی هستش قابل توصیف نیست از یه طرف دوس داری بکوب بشینی بخونی از یه طرف ترس ق ...

دقیقا...همش بهم میگه یعنی بنظرت سال دیگه رتبم بدتر نمیشه انقدر استرس داره منم استرس گرفتم ولی سعی میکنم بهش بروز ندم  

والا من هنوز نتونستم کنار بیام یعنی هنوز نمیتونم شروع کنم ولی آزمون قلمچی واقعا خوبه اشتباهی که سال ...

امروز رفتم قلمچی ثبت نامش کنم میگه من قلمچی تو خونه آزموناشو فقط حل میکنم ثبت نامم نکن. فقط ماز شرکت میکنم

دقیقا...همش بهم میگه یعنی بنظرت سال دیگه رتبم بدتر نمیشه انقدر استرس داره منم استرس گرفتم ولی سعی می ...

به نظرم غیر ممکن نیست 

من 402 رتبم 30 هزار شد 

امسال 10 هزار منطقه 2 ترازم 8700

امروز رفتم قلمچی ثبت نامش کنم میگه من قلمچی تو خونه آزموناشو فقط حل میکنم ثبت نامم نکن. فقط ماز شرکت ...

من یه چیز بگم آزمون دادن توی محیط خیلی خوبه 

من بعد کنکور اردیبهشت و تیر بعد جلسه گفتم وااای چه اشتباهی کردم که آزمون نمی‌دادم اصلا انگیزه میشه ترازت میاد هر آزمون تلاش میکنی تعداد غلطهات رو کم می‌کنی 

کار خیلی شنیدم 

باز بذارید به عهده خودش انتخاب کنه

توی همکلاسی‌ها ودوستاتون پشت کنکوریا زیادن یا انتخاب رشته کردن امسال ورفتن

والا من شرایطم فرق داره 

من لیسانس پیراپزشکی دارم 

بعد سالها خوندم 

402 رو شش ماه خوندم 

403 رو تقریبا خوندم اما اشتباهاتم زیاد بود آزمون ندادن و زیست درست نخوندم زیست خراب کرد ترازم رو