2777
2789
سلام عزیزم لکهای دخترتون خوب شد دیگه دکتر نبردین

سلام...از پارسال بهمن که آخرین دکتر بردم نه ولی فردا از بک دکتر قدیمی پوست نوبت گرفتم ببینم اون چی میگه؟

پماد الیدل میزنم هی کمرنگ و روشن میشه ..اگر پماد رو قطع کنم انگاری برمیگرده!

خدا منو مرگ بده.....دخترهای من هر دوتاشون حساسبت لبنیات گاوی بودن به مدت ۵ سال رژیم دادم گفتم دیگه خوب شدن از پارسال تابستون رژیم رو که برداشتم یک ماه و نیم بعدش شروع شد 😭

بریدم دیگه.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط شما چطوره؟ دکتر چه تشخیصی داده؟ آیا با لامپ وود هم نگاه کرد؟ ممنون میشم توضیح بدین

سلام عزیزم

من بار دوم که رفتم تهران گفت یکی از لکه ها فاقد رنگدانه شده و به سمت پیسی رفته اومدم بازار تا درد نمیدونی این سه ماه چه عذابی کشیدم ومیکشم

بعد بهم یه پماد تاکریل داد اومدم خونه رفتم دوباره دکتر مظلومی اصلا حاضر نبود دوباره با لامپ ببینه گفت برو خیالت راحت اینا خالن  گفتم چرا زیاد میشن گفت پوستش باز میشه تا دوسالگی هم ممکنه بزنه حتی تو صورتش 

اومدم ول نکردم یه دکتر پوست تو اصفهان به اسم دکتر بهاره ابطحی پیام دادم فلوشیپ پوست کودکان هست عکس لکه ها را فرستادم حرف ربانی تهران را زد گفت اینا خال بودن و مستئد پیسی هستن و رفته به سمت پیسی پماد الیدل ویژه پماد آن آن نوشت که از داروخانه اصفهان برام پست کردن 

خلاصه سه ماهه دارم پماد میزنم پوستش کشیده میشه کوچیکا کمتر پیداست ولی دوتا بزرگا همون شکلی هستن که بودن

سلام عزیزممن بار دوم که رفتم تهران گفت یکی از لکه ها فاقد رنگدانه شده و به سمت پیسی رفته اومدم بازار ...

چندشب پیش به دکتر عزیزی تو تلگرام پیام دادم نمی‌دونم میشناسیش یا نه دکتر فعلا آمریکاهست خیلی التماسش کردم چون مریض جدید قبول نمیکنه گفتم در مونده شدم بچم گناه داره حتی دوتا آمپول کورتون براش زدم

خواهر آنقدر دعوام کرد فقط نوشت بچت را خراب کردی با این کارها اینا فقط تعدیل کننده سیستم ایمنی ومنتظر عواقبش باش

دیگم جوابم نداد

دوباره التماس و التماس

اومد گفت عکس لکه ها را بفرست فرستادم

کلی سوال ازم پرسید از سن خودم تا هرچی بیماری خودم و اطرافیانم داشتیم وکل داروهای که تو این سه سال خوردم

وخیلی سوالهای دیگه وآزمایشات قبل حاملگی خودم شوهرم و...... بعد یه هفته جواب داد یه سری توصیه ها مثل اینکه چه شیر خشکی بخوره خودم که شیرش میدم بهتره قطع کنم چون هم استرس توشه هم طبق آزمایشاتم به درد نمیخوره هم کمبود ویتامین واهن دارم یا اینکه باید بیشتر شیر خشک بدم که سیستم ایمنیش خوب کار کنه

دوتا کرم داده یکیش بی آف جی آف یکیشم سیوانجی لینک خرید کرمها را فرستاده بخرم میگه دخترت مشکل رنگدانه سازی داره این لکه ها از دوران جنینی رنگدانه یا ساخته نشده یا کم ایجاد شده چند روز دیگه داروها به دستم میرسه داروهای قبلی را می‌خوام روی چندتا لکها ادامه بدم اینا راهم روی چندتا حتما میام نتیجه را بهت میگم دکتر عزیزی گفت بعد از چهل روز نتیجه را بهش بگم

شرایط شما چطوره؟ دکتر چه تشخیصی داده؟ آیا با لامپ وود هم نگاه کرد؟ ممنون میشم توضیح بدین

حالا که میگی حساسیت پروتیین گاوی دختر منم همینجور که هنوزم پوست صورتش اگزما داره منم مثل شما رژیم قطع کردم شاید واقعا نباید لبنیات بخورن چون دقیقا از زمانی که من شیر خوردم و بهش شیر دادم چند روز بعدش لکهای ریز روی قفسه سینه زد

رفتین دکتری که گفتین؟

سلام عزیز 

بچه شما چه سنی داره؟

من رفتم پیش دکتر سیمین سریزدی کرمان

دخترای منم خال های نوزادی هر دو تاشون دارن

دکتر گفت بچه هایی که خال نوزادی دارن مستعد پیسی هستن

با لامپ وود نگاه نکرد یک دوربینی داست وصل به لپ تاپش بود مثل ذره بین خیلی قوی بود تمام لکه های دو تا بچم رو نکاه کرد و گفت اینها پیسی نیست یه بیماریه به اسم آلبا گفت پیسی خیلی سفیده و مرز های مشخص داره ولی آلبا کمرنگه و مرزهای محو داره

بعد گفت بچه هایی که زمینه آلرژیک دارن مستعد آلبا هستن پوستشون خشک میشه باید مرتب چرب کنن 

من شیراز پیش دکتر قهارترس هم بردم با لامپ وود نگاه کرد پشت پلک بچه کوچیکم رو گفت پیسیه و بقیه لکه هاش رو گفت چیزی نیست

× شما پماد پروتاپیک تا حالا استفاده کردین؟

× لک نوزادی چند تا داشته و رنگشون تغییر کرده؟

× چه نقاطی از بدنش لک داره؟

× دکتر عزیزی ویزیت آنلاین داره؟

اگر دوست داشتین میشه از لک ها عکس بفرستین

سلام عزیز بچه شما چه سنی داره؟من رفتم پیش دکتر سیمین سریزدی کرماندخترای منم خال های نوزادی هر دو تاش ...

بچه من ده ماهشه

خداروشکر که بهتون گفتن پیسی نیس 

نه این پماد استفاده نکردم

دوتا لک نوزادی داشت بعد یک ماه چندتا کوچیک دیگه هم زد 

فقط یکیش یه گوشه اش سفید تر شد که اون را گفتن رفته به سمت پیس بقیه هنوز تغییر رنگ نداده 

و هیچکدوم بزرگ نشدن

دکتر عزیزی بیمار جدید قبول نمیکنه من نزدیک شش ماهه بهش پیام دادم و وقتی دید پماد الیدل استفاده کردم ونتسجه نگرفتم دلش سوخت جوابم را داد

بچه من ده ماهشهخداروشکر که بهتون گفتن پیسی نیس نه این پماد استفاده نکردمدوتا لک نوزادی داشت بعد یک م ...

مگه پماد الیدل  زیر دو سال میشه استفاده کرد؟

من الیدل برای پشت پلک دخترم استفاده میکنم هی کمرنگ و پر رنگ میشه کوچیک میشه اگر نزنم دوباره برمیگرده بزرگتر میشه ...سفید تر میشه

شما البدل استفاده کردین برای شما هم همینطور بود؟

دکتر قهارترس شیراز رفتم با لامپ وود پلک دخترم رو نگاه کرد تشخیص پیسی داد گفت الیدل بزن با یه دارو دیگه البته چون ایرانی بود حقیقت ترسیدم بدتر بشه استفاده نکردم عکسش رو میفرستم

شما توی فامیل کسی دارین که پیسی داشته باشه؟

برای من اول دختر کوچیکم اینطوری شد بعد ۳ هفته دختر بزرگم بعد ۳ هفته خودم....دکتر ها میگن قارچ نیست 

آخه مگه میشه هممون با هم بشیم!

من بیشتر فکر میکنم عوارض دارو های آنتی بیوتیکی هست که

میخوربم آخه توی مدرسه دخترم خیلی از بچه ها رو میبینم که لک های کمرنگ دارن توی صورتشون