2777
2789
عنوان

دوستم میخواد قبل از عقدش با جاری اش حرف بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاره اشتباهییه حالا ادم قحطه از جاری میخاد تحقیق کنه من جای جاری بودم اصن نمی اومدم از این جلسه ها ف ...

میخواد یکی که از دل خانوادش هست رو ببینه

همسایه اینا رو که حای خود انحام داده

اگر جاری قبول کنه سر قرار بره خیلی احمقهاحمق تر موقعی که بد قامیل شوهرش رو اول بسم ا... بگه به کسی ک ...

نه نه اینکه بدشونو بگه

کلا فرهنگشون مدلشون یه عادتایی دارن

نه اینکه بدگویی کنه

خب کلا که نهولی باز یه چیزایی دستش میادنمیاد؟اخه هیچ رفت و امدی نداشته با اون خانوادهفامیل خیلی دورن

نوچ اون ازترسشم که شده فقط خوبی اونارو میگه اگرعاقل باشه چون اگه بهم بخوره اوناازچشم جاری میبیننش

نوچ اون ازترسشم که شده فقط خوبی اونارو میگه اگرعاقل باشه چون اگه بهم بخوره اوناازچشم جاری میبیننش

بنظرتون چکار کنه؟ میخواد بطن خانواده پسره رو بدونه چجورین...مثلا چه عادتایی دارن...مثلا فرض کن اونا عادت دارن عروس بره تو خانواده همسر باید عیدا تو خونه تکونی کمک کنه

میخواد اینجور چیزا رو بفهمه

بازم نه؟

میخواد یکی که از دل خانوادش هست رو ببینههمسایه اینا رو که حای خود انحام داده

در هر صورت کاره درستی نیست یمدت طولانی نامزد باشه همه چی میاد دستش حالا اگه بیادم ممکنه ب قصدو نیت بد بگه ک ازدواج بهم بخوره این مدلی کم ندیدم

در هر صورت کاره درستی نیست یمدت طولانی نامزد باشه همه چی میاد دستش حالا اگه بیادم ممکنه ب قصدو نیت ب ...

اره اینم هست

اخه رسم نامزدی ندارن

میان خواستگاری بعدم قرار مدار عقد

دختر پسر فقط مدت طولانی باهم حرف زدن