2777
2789

مثلا برای بحث باز کردن اینو میگین و اون شخص میگه چی بگم بپرس تا بگم 

چی باید گفت؟؟؟😭😭😭😂😂

ریدم با حرف زدنم

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

من اینطوری میگم با اینکه درون گرا هستم؛

خب چخبرا؟؟کجا مشغول به کار هستی؟

خب کجاها میری استخر میری؟باشگاه میری؟

حتما شبا زود میخوابی؟

مامانت رو کی دیدی؟

کی رفتی شهرستان؟

خیلی سوال میشه پرسید🤣😐خودم خندم گرفته از پاسخم

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

من اینطوری میگم با اینکه درون گرا هستم؛خب چخبرا؟؟کجا مشغول به کار هستی؟خب کجاها میری استخر میری؟باشگ ...

میشه یه چندتا راجب مدرسه هم بگیییی😭😂

آدم ضعیفی نبود اما دیگر حوصله سختی هارا نداشت ، میل عجیبی به گریز پیدا کرده بود به ندیدن ، ندانستند ، پنهان شدند ، و رفتن برای همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه یه چندتا راجب مدرسه هم بگیییی😭😂

با همکلاسیات؟؟

راجب کفش و لباس ،لوازم ارایشی،میکاپ،درمورد درس و زبان و خارج از کشور و مهاجرت و... صحبت کن ،راجب رویا و آرزوهای خودت و دوستات سر صحبتو باز کن

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم