2777
2789
عنوان

از طرف خانواده همسرم غافلگیرم شدم

1152 بازدید | 39 پست

همسرم یه هفته رفته بود کربلا این سومین بارش بود و از اون جایی که خانواده خسیسی داره من فقط آش پشت پا درست کردم و براشون بردم و قرار شد نه بنر زیارت قبول و نه قربونی باشه..خلاصه من هم شاغلم و یه دختر دوساله دارم و این مدت خونه مادرم بودم بماند که رفتم ماموریت شهرستان و اصلا سراغمو نگرفتن ولی کلا دو سه بار زنگ زدن با نوه شون حرف زدن و تنها خواهرشوهرم اصلا زنگ نزد بهمون ولی به همسرم میگفتن هرروز با ما در ارتباطن..حتی یه بارم دعوتمون نکردن خونه شون...خلاصه امروز صبح قبل برگشتن همسرم اومدم خونه و دیدم جلوی در بنرای زیارت قبول زدن از طرف خودشون و برادرشوهرام..کلی عصبانی شدم..اصلا هم بهم نگفتن..با این که از دیشب تا امروز با هم تلفنی صحبت کردیم..منم هول شدم و به مامانم زنگ زدم و قرار شد من و اونا هم بنر زیارت قبول سفارش بدیم که توی راه همسرمو دیدم و خب دیگه فایده نداشت..البته قبلش به پدرشوهرم زنگ زدم و گفتم کارشون درست نبود اونم فقط می خندید و میگفت فرقی نداره..بیشتر حرصم میداد..منم به همسرم گفتم و اونم بنرا رو از روی دیوار برداشت..به نظرتون چرا این کارو کردن؟

وزن اولیه ۶۶/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۰ الهی به امید تو

حالا دیگه بنرهارو چرا در اوردید ...چه اشکالی داشت مگه ...

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا دیگه بنرهارو چرا در اوردید ...چه اشکالی داشت مگه ...

خب اشکالش این بود که خانواده من بخاطر این که گفتم قرار نیست بنر بزنم منصرف شدن اگه می دیدن خییلی ناراحت میشدن

خوب کردین بنرها رو دراوردین. که هر چی رشته کردن پنبه شه. کارشون خودشیرینی بود

وقتی هنوز اتفاقی نیوفتاده است؛ از کجا می دانید اتفاق بدی خواهد افتاد؟ یکبار هم به این فکر کنید که ممکن است اتفاق خوبی بیفتد
به نظر من که دلیل خاصی نداشته کاش واسه من همجین کاری میکردن

وقتی حتب با خودت که صاحبخونه هستی هماهنگ نبودن و خواستن تورو پیش شوهرت خراب کنن بازم همچین آرزویی می کردی؟ خنده های پدرشوهرم پشت تلفن اصلا یادم نمیره