2777
2789
عنوان

از مستاجری دیگه بریدم

115 بازدید | 8 پست

۱۱ سال ازدواج کردم مستاجرم اخه تا کی خدایا 

پدر شوهرم بی وجدانم کلی املاک داره ولی هیچ کمکی به ما نمی کنه خدا ازش نگذره .. 

یعنی اونقدر از مستاجری خسته ام دیگه بریدم 

از بس این صاحب خونه ها سر چیزهای الکی اذیتم کردن

بخدا حاظرم جفت کلیه هام بدم فقط ی خونه کوچیک بتونم بخرم ....لعنت به مستاجری ...

بدترین درد دنیا مستاجری 

اونوقت من با پول قرضی خونه خریدم زدم به نام برادر بی لیاقتم بعد پدر با وجود این همه ثروت به پسر چیزی نمیده من چقدر خررررر بودم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حاظرم جفت کلیه هام بدم ولی از خونه خودم برم مستاجری،همین دیروز همسایه ها دعوا کردن ما تا از در آپارتمان زدیم بیرون از طبقه چهار شیشه و گلدون میریختن رو سرمون،خدا ب خودم و بچه هام رحم کرد،اینجور خونه ای چه فایده داره اخه

اونوقت من با پول قرضی خونه خریدم زدم به نام برادر بی لیاقتم بعد پدر با وجود این همه ثروت به پسر چیزی ...

به قرآن قسم چندتا باغ داره خونه تو تهران چند واحد داره داده اجاره از وقتی ازدواج کردم ی ریال کمکم نکرد من همیشه با صاحب خونه سر چیزهای بیخودی در حال دعوا بودم ساله ها من شوهرم توفقر زندگی کردیم فقط آرزوی ی واحد کوچیک داشتم که مال خودم باشه فقط آرزوم اینه مستاجر نباشم  در صورتیکه پدرم شوهرم بازن جوونش تو ویلا تو شمیران زندگی میکنه 

اگر درآمد خوب باشه و نگرانی اجاره و رهن نداشته باشی بنظرم خیلی خوبه ک هر چند سال ی بار جاب جا شی، اینکه تمام عمر ی جا ساکن باشی هم خیلی خسته کننده و دلگیره.

ای ک مرا خوانده ای ، راه نشانم بده
منم حاظرم جفت کلیه هام بدم ولی از خونه خودم برم مستاجری،همین دیروز همسایه ها دعوا کردن ما تا از در آ ...

لااقل مستاجر نیستی 

میتونی خونه ات جابجا کنی

مستاجری بد دردی 

مستاجری مثل این میمونه که ی دانش اموز عصر پنجشنبه خوشحاله بخاطر تعطیلی جمعه بعد یادش  میوفته روز شنبه امتحان داری دقیقا شادی تو خونه مستاجری ی همچین حس هستش.