2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نیاز ب مشورت فوری دارم

100 بازدید | 18 پست

سلام دخترم کلاس سومه مدرسه غیر دولتی میره ی معلم بچه سال تازگی توی این مدرسه اومده دخترم داشته با بغل دستیش حرف میزده معلم جلو بچه ها گفته از فردا تو رو دانش آموزم حساب نمیکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مدریر مدرسه بگین و تاکید کنید معلم حق ایجاد تنش و شکنجه روحی برای بچه نداره .

مممنونم بابت راهنماییت من ی اخلاق بد دادم همیشه فکر میکنم ما مقصریم خدا میدونه با چ دردسری هزینه مدرسه خصوصی و سرویس دوتا دخترمو جور میکنم ک فقط بچم تو محیط مدرسه آسایش داشته باشه

شما بعنوان والدین برو مدرسه به مدیر اطلاع بده و یکم بترسون که اگه ادامه پیدا کنه مثلا میری آموزش پرو ...

قبول دارم دخترم خیلی شیطونه ولی بی ادب نیس خیلی زود درسو میفهمه میخواد جواب بده‌معلم نمیتونه کنترلش کنه مطلقه ام شرایطم خیلی سخته توی محیط بدی هم زندگی میکنم‌ خونه مال خودمه نمیتونم حای دیگه برم مجبورم جای اجاره خونه خرج تحصیل دخترام کنم یکیش خصوصی میره چون کوچیک تره یکیش معمولی

شما بعنوان والدین برو مدرسه به مدیر اطلاع بده و یکم بترسون که اگه ادامه پیدا کنه مثلا میری آموزش پرو ...

بیارم جلوی اولیا بهم گفت ایسا اقد حرف میزنه که بچه ها گفتن خانم صندلیش بذار دم در کلاس

اول مطمئن بشو که دخترت نظم کلاس و بهم نمی زنه.  اگه شاگردی زباد شیطون باسه قطعا نیاز به تذکر جدی داره. باید ببینی فقط با دختر شما مشکل داره یا با اکثریت؟ چون معلمم برای این میگم 

اول مطمئن بشو که دخترت نظم کلاس و بهم نمی زنه. اگه شاگردی زباد شیطون باسه قطعا نیاز به تذکر جدی دار ...

سالهام قبل هم همینجور شیطون‌بود ولی معلم‌ب روش خودش میتونست کنترلش کنه چن روز پیش رفتیم انجمن اولیا از معلم‌پرسیدم درس ایسا چطوره معلم گفت وای وای وای دیوونم کرده اذیت میکنه و.....مدیر نشسته بود توی جلسه مدیر به من و معلم گفت ایسا دانش آموز خیلی خوبیه امسال از پارسال خیلی بهتره بهتره از معلم سال قبل بپرسیم روش اونو روش پیاده کنیم ب جفتمون گفت اصلا نگیم ایسا فضولی ک نیست این رفتاراش طبیعیه معلم انسال۲۴ سالشه 

مشکلی ک دخترم داره زودتر از دیگران درس رو میفهمه تا معلم‌میپرسه اولین نفر میگه من بگم یا بین حرفای معلم میگه خانم من بلدم  انگار نیاز ب توجه معلم‌داره

اول مطمئن بشو که دخترت نظم کلاس و بهم نمی زنه. اگه شاگردی زباد شیطون باسه قطعا نیاز به تذکر جدی دار ...

مادراب دیگم سر موضوعات دیگه از معلم ناراحتن مثلا جلوی بچه نمره دانش آموزان رو میگه یا اینکه میگه شلی سه بار از روی درس بهونن فیلم بگیرن بفرستن من با مشق زیادی مشکلی ندارم فقط دخترم میگه دوسم نداره دیگه این مدرسه نمیرم

سالهام قبل هم همینجور شیطون‌بود ولی معلم‌ب روش خودش میتونست کنترلش کنه چن روز پیش رفتیم انجمن اولیا ...

کاش محترمانه مشکل و با معلم قبل مطرح کنی. راهکار که گرفتی خیلی محترمانه به معلمش بگو. بگو قلق دخترم اینه . ولی یه مقدار با دخترت صحبت کن. بهرحال سنش بالاتر رفته باید نحوه تو کلاس نشستن و یاد بگیره ، قوانین کلاس و رعایت کنه. انشالله مشکل با آرامش حل میشه