2777
2789

سلام دکتر ب من گفت احتمالا وزن بچم بین ۳۴۰۰تا ۳۷۰۰میشه حالا میخوام واسش لباس بخرم گیج شدم چونمهمونی سیسمونی هم دارم میخوام حتما لباس تو کمدش باشه  چندتا سوال دارم

اینکه شما لباس نیو بورن خریدین واسه نی نی هاتون؟؟نیوبورن ک میزنم زده قد سرهمی ۴۱تا ۴۴

الان دوتا سرهمی دیدم ک خیلی نازن چون دی بدنیا میاد میخوام تو کرکی و مخمل بخرم و مارک گای ترکیه هم هست نمیدونم چقد سایزاش واقعی هست یا نه تو سایت دلبند دیدم 

ک زده واسه ۱تا ۳ماه بنظرتون اندازش میشه قد سرهمی هم زده ۴۵ و دور سینه ۴۸

سایز ۳تا ۶ماه و زده قد سرهمی ۴۷ دور سینه 52

حالا واقعا نمیدونم کدومش خوبه در ضمن جورابدار هم هست ی سرهمی کتان هم میخوتم واسه عیدش بخرم ک تقریبا نزدیک ۳ماهش میشه بنظرتون کدوم سایدگز و بخرم

سایز ۱تا۳ماه

یا سایز۳تا ۶ماه

میترسم مخمل و بخرم گرمش بشه تو عید برای همین مخمل و میخوام واسه قبل عید داشتهوباشه ولی واسه وزنی ک دکتر بهم تخمینچزده نمیدونم کدوم سای مناسبه

به نظرم ۳تا۶ماه بخر.چون نیوبورن نهایت ۲۰.۳۰ روز تنش میشه.فوری کوجیک میشه.دو سه دست لباس نیوبورن بگیری کافیه

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

بقیه شو سایز ۳۰ بگیر تا ۶ ماه اندازش میشه.اگه ریزه باشه تا یک سال میشه

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم

ان شالله به سلامتی و شادی 

من بچه هام اولی سه و نیم بود و قد ۵۰

دومی هم چهار و دویست و قد ۵۳

نیو برن که اصلا نخر یا حداکثر یک دست بگیر

واسه اولیم نیو بورن فقط دو هفته تنش شد 

دومی هم اصلا تنش نشد 

سایز یک تا سه ماه یکی بگیری برای همون اول که دنیا میاد تنش میشه اگر توی همون ماه اول جشن سیسمونی داشته باشی

واسع عیدش هم سه تا شش ماه حتی لب مرزیه اگر رشدش خوب باشه فقط همون عید رو تنش میشه

کلا هم قد سرهمی هاش کوتاهه چه قدر! 

سرهمی جوراب دار هم عجیب زود کوچک میشه 

حتما باید یک سایز بزرگتر آز سایز بچه بگیری

یا بهتره نگیری 

سرهمی معمولی بگیری و شلوار جورابدار زیرش پاش کنی

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
سلام عزیزم ان شالله به سلامتی و شادی  من بچه هام اولی سه و نیم بود و قد ۵۰ دومی هم چهار و دو ...

خوب من وعسه مهمونیش ک ۱۵روزش میشه میخواستم ی سایز ۱تا ۳بگیرم ک قدش ۴۵هست و جوارابدعر بنظرت بهش نمیشه؟؟؟

دکترت چطوری از الان وزن تولد رو تخمین زده؟ حتی سونوی ماه آخر هم دقیق نمی تونه وزن تولد رو بگه.  ...

دقیق نگفت گفت بین ۳۴۰۰تا ۳۷۰۰ 

چرا واسه همه دوستای منو تخمین زده بود و درست هم گفته بود دیگه کاملا مشخصه از وزن بچه تو سونو

خوب من وعسه مهمونیش ک ۱۵روزش میشه میخواستم ی سایز ۱تا ۳بگیرم ک قدش ۴۵هست و جوارابدعر بنظرت بهش نمیشه ...

چرا میشه 

برای پانزده روزگیش سایز یک تا سه ماه جواب میده 

قد که واسه ی سرهمی گفته ۴۵ قد سرهمیه یعنی از سرشانه تا کف پای بچه

همون یک تا سه ماه واسه مهمونی خوبه

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
خوب من وعسه مهمونیش ک ۱۵روزش میشه میخواستم ی سایز ۱تا ۳بگیرم ک قدش ۴۵هست و جوارابدعر بنظرت بهش نمیشه ...

حالا چرا اسمت نگران خانم؟