2777
2789
عنوان

حاملگی خارج از رحم

122 بازدید | 8 پست

کسی تجربه اش رو داشته؟؟؟؟

من ازمایش خون دادم منفی بود.بی بی چکم هم منفیه

ازمایش رو ده روز بعد تاخیر پریودی دادم

با اینکه بیست روز از موعد پریودم گذشته ولی پریود نشدم

سونو هم نوشته واسم اما یکهفته دیگه به وقت دادن

امکانش هست خارج رحم باشه که پریود نمیشم؟؟

ذخیره تخمدانم هم تو ازمایشی که چندماه پیش داده بودم خوب بود یعنی ربطی به یائسگی نداره

نه خارج رحمی رو فک کنم ازمایش نشون میده ممکنه کیست داشته باشی یا تنبلی تخمدان یا اختلال هورمونی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال خارج رحمی داشتم پدرم دراومد مگه الکیه بذار قشنگ توضیح بدم 

آزمایش تیر بتا میدادم مثبت بود ولی روند افزایش عددش که باید هی دو برابر بشه نمیشد در حد سی چهل تا عددش بالا میشد مثلا اولی۲۷۰بود بعدیش شد۳۴۰بعدی۴۳۰به فاصله دو روز آزمایش میدادم بعدش تو سونوی شکمی هیچی دیده نمیشد و میکفتن خانم شما بار دار نیسی تااینکه سونو واژینال دادم متوجه شدن تو لوله سمت راسته 

علائمم لکه بینی داشتم یه لخته خون اندازه کف دست دفع کردم سمت راست قسمت لگنم درد شدید داشت جوری که پامو مرگم بود تکون بدم ۱۰روز بیمارستان بستری شدم آمپول متوتروکسات چند نوبت زدن ولی عددبتا یهو۱۰برابر شد ودرآخر تو لوله ترکید مجبور شدن جراحی کنن لوله سمت راستمو برداشتن.

شما یا کیست داری یا هورمونات بهم ریخته خارج رحمی بتا مثبته 

خدا برای هیچکی نیاره خیلی سخت و درد آوره ولی خدارو شکر من دوباره با یه لوله باردارشدم الان۱۷هفته هستم خیلی برام دعا کنید شیرینی این نی نی تلخیه تجربه قبلمو بشوره ببره صحیح و سالم بغلش بگیرم

ببخشید طولانی نوشتم گفتم شاید بدرد کسی خورد

من پارسال خارج رحمی داشتم پدرم دراومد مگه الکیه بذار قشنگ توضیح بدم آزمایش تیر بتا میدادم مثبت بود و ...

ممنون عزیزم.انشالله کلی اتفاقای قشنگ و شیرین منتظرت باشن

منم بعد ده روز پریود شدم.البته خون پریودم کم بود ولی بالاخره شد😉